Делфинче Очаквали се да си домакиня, да посрещаш гости по празниците или да ти се гостува за зимата - някой от родителите?
Очертават се акценти по родителската ос - 4/10 дом - на мен това ми се наби на очи първосигнално. СС АЦ е в 4 натален дом - само на 4 градуса преди СС Сатурн. Той квадратира нат.СЛВ в 7 дом в Риби. Този квадрат - предполага напрежение, което предстои да ескалира - аспектът е сходящ. Аз винаги гледам на квадратите с добро око - вкарват ти камъче в обувката и те принуждават да направиш усилие - да го извадиш или да избереш нови обувки .... да има развитие, решение. Тъй като Сатурн, все пак остава в 12 дом на СС - то бих казала, че не даваш ясен изказ на желанията ти в тази посока, държиш ги все още в себе си. Но предстои развитие
СС МС пробожда с точност Луната ти - ще дадеш изява на емоциите, няма да ги задържаш в себе и сред хора ще си емоционална - това ще е на изблици в ежедневието. Взимам предвид това, че Луната е натака е У11, съвпада с СС МС, съвпада с СС Уран, а отделно от това има СС Венера съвпад с нат.Уран (У6).
Може би ще има подаръци - материални и емоционални, които ще са изблик на въодушевление и това ще изпъстри ежедневието ти
Уран участва 2 пъти - съвпад с Луната на СС МС и съвпад с Венера от натала. Това е в последните дни на ретро фазата му - не знам в сянка ли е, в какво е, но е точно преди да стане директен. Също Водолей е интерсептиран в 6 дом.
Другото, което не мога да подмина е - съвпада на СС Юпитер и СЛВ с нат Плутон в 1 натален и 9 СС дом. Определено ще се задълбочиш в ново познание, което моделира ценностите, духовността. И понеже в 1 СС и 5 натален дом са Плутин и Меркурий - вероятно периодът ще е съзидателно креативен - дали в сръчност с ръцете - да създаваш нещо - плетиво, декорации ...или интелектуален труд
Тъй като Меркурий при тен управлява и МС на СС - може да е свързано и с някаква изява, изложба, изложение, коледен базар ... Сурва ... има доста в идните месеци