Автор Тема: Турция и бъдещето ѝ, държави  (Прочетена 11111 пъти)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
Re: Турция и бъдещето и
« Отговор #15 -: Юли 22, 2016, 04:33:44 pm »
Познанието е най-голямото богатство на света всичко останало е само производно от него.  :-* :-* :-*
зависи кой  го владее и как го използва,от богатство може да се превърне в проклятие,като атомната бомба

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #16 -: Юли 22, 2016, 04:40:56 pm »
Дните около стационарността на планетите са най-възможни ексцесии, агресивни действия, срив, защото това са моменти, когато напрежението е локализирано в една точка и трудно се овладява енергията от същото. Иначе, да, може да се провери наистина какво е донесъл на човечеството този "взривоопасен " съвпад Марс/Сатурн/Антарес -едва ли са се срещнали в тази конфигурация през 20 в. ?  :)

февруари 1986 г. ::)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

strelicka

• Hero Member
« Отговор #17 -: Юли 22, 2016, 04:48:57 pm »

24,08 какво очакваш да се случи?  :) :) :)

точният съвпад на Сатурн-Марс на Антарес,ами то е заложено на слънцестоенето /21.06/ с асц.овен и упр.марс в скорпи/8 дом ,ретро,в квинконс с уран в 1 дом
колко атентати и смърт оттогава в световен план-ница,турция

https://news.bg/int-politics/islyamska-darzhava-poe-otgovornost-za-terora-v-nitsa.html
http://www.mediapool.bg/turtsiya-podozira-id-za-karvaviya-atentat-na-letishteto-v-istanbul-s-41-zhertvi-news250998.html
« Последна редакция: Юли 22, 2016, 04:53:52 pm от strelicka »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #18 -: Юли 22, 2016, 05:53:33 pm »
,, понеже Плутон е замeсен-диктатура,фашистки тип-въвежда уж временно смъртно наказание /аз не знаех че са го махнали,това заради кандидатстването за член на ЕС е било явно /.Враг на народа си-потвърдено по много начини-Слънце/Аза/квадрат Луна/народа/
Ехее, Бин, моя Плутон е на градус от АСЦ и като съм била съвсем малка е прекосил АСЦ на няколко пъти- билла съм враг на народа ли? ЗНам само, че самата аз съм била в смъртна опасност, след като съм изяла доста зелени джанки, заедно с костилките- на баща ми големия брат е починал от това на 7г.
Ердоган е премахнал смъртното наказание по времето, когато е бил министър председател (два мандата), преди това е бил кмет и после е направил партията, която го издига на министерския пост- познато, а? И също е удостоен за почетен доктор, но от московски университет, не ПУ  :)

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
« Отговор #19 -: Юли 22, 2016, 06:26:49 pm »
Ехее, Бин, моя Плутон е на градус от АСЦ и като съм била съвсем малка е прекосил АСЦ на няколко пъти- билла съм враг на народа ли? ЗНам само, че самата аз съм била в смъртна опасност, след като съм изяла доста зелени джанки, заедно с костилките- на баща ми големия брат е починал от това на 7г.
Ердоган е премахнал смъртното наказание по времето, когато е бил министър председател (два мандата), преди това е бил кмет и после е направил партията, която го издига на министерския пост- познато, а? И също е удостоен за почетен доктор, но от московски университет, не ПУ  :)
Акрукс,при Ердоган Плутон е у10д-събитията се случват в 1д,където е транзита-тресе го параноята на Плутон,взема решения на живот и смърт,които се отразяват на кое-на 10д-на държавата,на високо ниво .При теб не знам Плутон какво управлява,имала си събите в 1д-смъртна опасност,или поне големия хамел на плутон,който не си играе на дребно-гълта на едро :012:,а това се отразява на дома който управлява .При Ердоган има и взаимна рецепция със Сатурн-кариерата,държавната служба подчертано е повлияна,там са последствията .Доктор хонорис кауза е и Стоичков ;D правиш връзка с ББ разбирам,за тая работа трябват парички,откъде са дошли :017: Обикновено идват от масончета,банкерчета,тая партия негова ли е или масонска :017:

odin

• Full Member
  • Публикации: 127
« Отговор #20 -: Юли 22, 2016, 08:21:01 pm »
Що така не виждам дата аз?Трябва да имаш вътрешна масонска информация,те много не правят изявления .последно чух за масон като се взриви цех за обезопасяване на мини-будалета си рискуват живота за смешни пари-шефът-масон,имат усет за далаверка те голям-друго си е да имаш лоби,е кихат си членски внос естествено,но никак невярвам да изчезват-само се трансформират от едно агрегатно състоние в друго .Всъщност не знам даже за илюминати ли говоря,за масони ли ,за котараци или мултигруп .--преливат се май ,иди че ги търси,пък и само си чешем езиците,но за мен всяка организирана престъпна група за да съществува май си плаща членски внос доброволно или доброзорно,важното е паричните потоци да се въртят .Този арабски принц зелен за първи път го чувам-какво му е харесала България-само дето вода имаме по-вече,минерална вода и агнета за рамазан-това е интереса мисля .С Бойко-какво да прави преговори за агнета,някакъв хуб в Румъния съмнителен за кувейтци скоро прави,минерална вода-май Доган държи повечето .

29,07,2016 22.00 немско време EBA ще обяви резултатие от проведените стрестестове. Ето ви конкретна дата за евентуално ново финансово цунами или просто денят ще завърши като всеки петък с изнесени статистически данни.
Интересно какво казва астрологията за този ден?  :19: :08:

odin

• Full Member
  • Публикации: 127
« Отговор #21 -: Юли 22, 2016, 09:24:22 pm »
Odin,за да е събитийна карта трябва час,ако не се знае часа-по-добрия вариант е хорарен въпрос-там акрукс е спец .Иначе погледнах деня,да речем събитийна карта без час и домова система-Плутон няма мажорен аспект,едва ли ще има нещо съществено .Уран тригон Венера-ако има изненада по-скоро добра .Зеления принц го проучих-търговец на оръжие,ако има интерес,това е някаква доставка на оръжие,дали го препродава -кой да ти каже,негова работа,най-много да живнат малко военните заводи/управлявани от масони ;)/

Аркус днес не е в настроение въпреки бонбоните които и подарих. Явно е от променливото време. На всеки се случва. Но както казва Исус когато те ударят по едната буза обърни другата.  :19:
Днешната дата е интересна със събитията в Мюнхен. Ето интересна тема дали чрез астрологията е можело да се предскажат събитията през днешния ден в Германия.

akruks

• Hero Member
« Отговор #22 -: Юли 23, 2016, 02:12:43 am »
Аркус днес не е в настроение въпреки бонбоните които и подарих. Явно е от променливото време. На всеки се случва. Но както казва Исус когато те ударят по едната буза обърни другата.
Днешната дата е интересна със събитията в Мюнхен. Ето интересна тема дали чрез астрологията е можело да се предскажат събитията през днешния ден в Германия.
Едно е сигурно, че не съм в ПМС, отдавна не снасям...
Германия е със Слънце на ИЦ, което е в точен съвпад с моето Слънце, няма как да не съм нервна.
Иначе бонбони обичам, податлива съм на сладки изкушения, но реални, а не виртуални.

strelicka

• Hero Member
« Отговор #23 -: Юли 23, 2016, 07:53:07 am »
 активиран У7 Юпитер на АСЦ. Близнаци /неприятелите на държавата/ от мундо т-карето с връх Сатурн Стрелец -Луна /Нептун Риби -Юпитер Дева - до голям кръст

strelicka

• Hero Member
« Отговор #24 -: Юли 23, 2016, 07:56:55 am »
в разл. вариант  карта на Германия .
Луната им Стрелец в 7 също

strelicka

• Hero Member
« Отговор #25 -: Юли 23, 2016, 08:01:22 am »
и последните две на Германия
23.05.1949
3.10.1990

akruks

• Hero Member
« Отговор #26 -: Юли 23, 2016, 04:36:58 pm »
Картата на Германия от Astro-Databank

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #27 -: Юли 23, 2016, 05:46:09 pm »
при пълнолунието или новолунието в козирог пак ще има нещо, сигурно при пълнолунието. то ще затвори Т квадрата между Плутон, Уран и Юпитер.  Кои държави ще засегне тази лунация? Имаше някакъв сайт, където се виждаше от къде е видима лунацията, но не се сещам кой беше. Вероятно също държавите под управлението на тези планети. кофти, че Бг е козирог

Зодиак на Държавите

ОВЕН
Англия, Германия, Полша, Израел, Сирия, Литва

ТЕЛЕЦ
Тасмания, Кипър, Ирландия, Швейцария, Капри, Родес, Гръцки Острови

БЛИЗНАЦИ
Белгия, Исландия, Сердиния, Мароко, Уелс, Тунис

РАК
Холандия, САЩ, Парагвай, Шотландия, Нова Зеландия

ЛЪВ
Франция, Италия, Македония, Румъния, Сицилия, Мадагаскар, Занзибар

ДЕВА
Бразилия, Гърция, Швейцария, Турция, Крит, Уругвай, Северна Индия

ВЕЗНИ
Аржентина, Австрия, Бурма, Канада, Китай, Япония, Сибир, Тибет

СКОРПИОН
Бавария, Норвегия, Мароко, Кралски Острови, Корея, Сирия, Трансвалти

СТРЕЛЕЦ
Австралия, Чили, Унгария, Саудитска Арабия, Сингапур, Южна Африка, Испания.

КОЗИРОГ
България, Мексико, Англия, Албания, Босна, Афганистан, Литва, Индия

ВОДОЛЕЙ
Финландия, Иран, Русия, Швеция, Сирия, Етиопия

РИБИ
Египет, Дания, Северна Африка, Португалия, Самоа, Скандинавия

Зодиак на Градовете

ОВЕН
Лестър, Флоренция, Краков, Непал, Юрехт, Марсилия, Бирмингам (Великобритания)

ТЕЛЕЦ
Ийстбърн, Хастинг, Палермо, Люцерн, Лайпциг, Дъблин, Сейнт Луис

БЛИЗНАЦИ
Кардиф, Лондон, Нуремберг, Триполи, Сан Франциско, Мелбърн, Плимут

РАК
Амстердам, Манчестър, Милано, Ню Йорк, Стокхолм, Токио, Венеция, Йорк

ЛЪВ
Бат, Бристол, Бомбай, Чикаго, Мадрид, Лос Анджелис, Филаделфия, Рим

ДЕВА
Атина, Париж, Бостън, Толуз, Коринт, Лион, Всякакви спа и оздравителни места

ВЕЗНИ
Антверпен, Лисабон, Франкфурт, Копенхаген, Йоханесбург, Виена, Нотингам

СКОРПИОН
Балтимор, Синсинати, Ню Орлеанс, Ливърпул, Нюкасъл, Вашингтон

СТРЕЛЕЦ
Будапещ, Неапол, Нотингам, Шефийлд, Съндерланд, Щутгарт, Торонто.

КОЗИРОГ
Бранденберг, Брюксел, Оксфорд, Джент, Делхи, Мексико Сити,
Brandenberg, Brussels, Oxford, Ghent, Delhi, Mexico City, Порт Сейд (Египет)

ВОДОЛЕЙ
Бремен, Брайтън, Хамбург, Хелсинки, Москва, Салзбург, Сайнт Питърсбург

РИБИ
Александрия, Кауес, Гримсби, Йерусалим, Боурнмаут, Севилия, Варшава

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #28 -: Юли 23, 2016, 06:58:23 pm »
да, слънцето е в телец, но я спрягат за козирог. може би заради ац-то

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6492
« Отговор #29 -: Юли 23, 2016, 07:46:36 pm »
Струва ми се, събитията в Мюнхен например, са не по-малко маловажни, отколкото интригите на някакъв си турски диктатор, готов да направи всичко, само и само да намери уж легални начини да премахне тези, които са против властта му.