Автор Тема: Турция и бъдещето ѝ, държави  (Прочетена 11110 пъти)

mateosf

• Full Member
  • Публикации: 163
Турция и бъдещето ѝ, държави
« -: Юли 21, 2016, 04:57:36 pm »
След неуспешния преврат в Турция и безумията, които се слечват там след това... Каква е Вашата прогноза? Не знам как да постна карта на Държава... та ако ви е интересно, когато имате време, може темата да се доразвие :)
« Последна редакция: Юли 25, 2016, 11:43:05 pm от myst »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Турция и бъдещето и
« Отговор #1 -: Юли 21, 2016, 06:19:16 pm »
Когато се случи разгледах картата на президента им, че само нея намерих в астрокома, изказах се набързо в темата за общи приказки, че се задава недобър период за него.
Сега намерих време да построя карта на Турция, дори пуснах прогресии и дирекции към нея.

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
« Отговор #2 -: Юли 21, 2016, 07:21:22 pm »
Ердоган има СЛВ съвпад Асц,а сега тр.Плутон апликира там-един нов Хитлер ,картинка .Притеснителното е че скоро се изказал че освен Америка и метежници се обучавали и в България ,докъде ли ще доведе това?Ето карта на диктатор-тр.Плутон на Асц.съвпад СЛВ,взаимна рецепция със Сатурн на МЦ в скорпион .тр.Сатурн съвпад със съвпада Луна/Марс-потвърждение за държавна диктатура,точно Саде-сати-не му е леко,у8Меркурий тригон Сатурн на МЦ .Добре се е скрил в бункер-тронов тр.Нептун съвпад Слънце,тригон Сатурн .какво ли ще е като се затегне съвпада на тр.Плутон ,тр.Марс като дойде на съвпада Луна/Марс .Тоя човек върви към същз със ИДИЛ ::)ЮЛВ му е съвпад с Уран-в началото отработвал модернизация на Турция,обаче СЛВ в козирог-върви към стриктните закони на Шериата,особено сега тр.Плутон като цъфне там ::)
« Последна редакция: Юли 21, 2016, 08:11:21 pm от Bin »

odin

• Full Member
  • Публикации: 127
« Отговор #3 -: Юли 21, 2016, 10:27:24 pm »
Предстоят доста динамични времена и обрати по оста Близък Изток и Балкани Африка ЕС.
Кутията на пандора е отворена и покрай сухото ще гори и мокрото.
Доста граници по тази ос ще бъдат променени и това неминуемо ще доведе до нов световен ред по тези територии.
Ако ще правите задълбочени анализи въз основа на методите способите на астрологията задължително включете и Босна и Херцеговина, която според мен в даден момент ще бъде активирана от центъра.  :) :) :)
Може да дадете геополитически анализ и сценарии на Балканите и да бъде сравнен с такъв въз основа на предполагаеми бъдещи сценарии въз основа анализ на открити източници на информаци и други такива. Би било интересно  :72:

odin

• Full Member
« Отговор #4 -: Юли 21, 2016, 10:36:55 pm »
Когато се случи разгледах картата на президента им, че само нея намерих в астрокома, изказах се набързо в темата за общи приказки, че се задава недобър период за него.
Сега намерих време да построя карта на Турция, дори пуснах прогресии и дирекции към нея.

Според мен недобрия период ще е за светска Турция, която вече реално не съществува. Турция на Ататюрк е в агония от десетина години, и ще бъде заместена от ислямски сунитски вариант, но в никакъв случай в тези граници. Процесите там са много дълбоки и сложни и ще засегнат и Балканите според мене. Прекалено сложно е за анализ, но това е в две изречения. Когато официално се стигне до президенска република или друг вид еднолично управление това ще е и официалния крах на Републиката от 1923 и съответно нейната смърт. Това е накратко.
Интересно е от астрологична гледна точка по какъв начин стоят нещата.  :) :)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #5 -: Юли 22, 2016, 09:31:56 am »
Картата на държавата не бих могла да коментирам, но Ердоган има съвпад луна марс в стрелец, като съвпадът на тр. марс и Сатурн в средата на август ще е точно върху неговия натален съвпад. Като се активира таото - там може би ще бъде своеобразен вододел на събитията.

Аз имам квадратура на светилата в риби стрелец, макар и в третата декада, което обяснява изплъзването, въртенето и непредсказуемостта. Но при него разбира се е в много по различен мащаб и начин заради тао квадратурата с диспозитора в падение и участието на марс.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #6 -: Юли 22, 2016, 10:22:31 am »
да видим днес какво ще се случи - тр.Луна/Нептун върху МС/Уран на Турция в мундо т-каре с  Юпитер Дева/с връх СатурнСтрелец на Антарес :-\

strelicka

• Hero Member
« Отговор #7 -: Юли 22, 2016, 10:41:09 am »
Ердоган има СЛВ съвпад Асц,а сега тр.Плутон апликира там-един нов Хитлер ,картинка .

и асц. +тр.плутон върху възел на Ердоган е в опозе на асц на Турция -той е открит враг за страната

Bin

• Sr. Member
« Отговор #8 -: Юли 22, 2016, 11:36:52 am »
и асц. +тр.плутон върху възел на Ердоган е в опозе на асц на Турция -той е открит враг за страната
Значи има резон мунданната карта на Турция-синхронизира добре с картата на Ердоган .Мисля бавния транзит на Плутон у10 в 1д/АСЦ/ взаимна рецепция с нат.Сатурн у1 на МЦ е точно в3 стил,,Държавата-това съм Аз,, понеже Плутон е замeсен-диктатура,фашистки тип-въвежда уж временно смъртно наказание /аз не знаех че са го махнали,това заради кандидатстването за член на ЕС е било явно /.Враг на народа си-потвърдено по много начини-Слънце/Аза/квадрат Луна/народа/.Луна съвпад Марс,Венера у4 съвпад у8 Меркурий .Иначе добър оратор-3д-овен,огнени речи у3д в огнен стрелец ,съвпад Луна-популистки макар опозиция Юпитер в падение,.Не съм гледал всичко,на око дир.Слънце опозиция Сатурн,записва се дир.Слънце=Сатурн,пак в смисъл ,,държавата това съм Аз.май същото има А.Линкълн когато става първия президент на САЩ .Слънце в риби принципно не е добре за президент-Горбачов-риби-води СССр към разпад,обаче тук много силна карта,тр.Нептун е тронов във 2д-разширение на 2дми изглежда,завладяване на територии,особено тр.Нептун е квадрат тр.Сатурн сега .Мунданно не гледам,Л.Червенков гледа едни прогресни цикли на Сатурн ,тук ги няма ,транзитите не са най-силните фактори .
« Последна редакция: Юли 22, 2016, 12:40:44 pm от Bin »

Bin

• Sr. Member
« Отговор #9 -: Юли 22, 2016, 01:05:23 pm »
Бойко Борисов колега :012:,може и от Плевнелиев да е чул-в последното изказване каза че мунданния хороскоп сега политически е много кофти :043:.в тоя смисъл ,щом казва значи е така,аз не мога да преценя :85:Коментира се че тоя метеж нещо май е фейк,нагласен-като подпалването на Райхстага .Тия много залупани метежници,абе като не знаят как става,да гледат другите как става.Един читав преврат се прави към 4 часа през нощта,като няма хора по улиците да се пречкат,започва се с арестуване на правителството,ако не може завземат се големите медии -медиен контрол,участвали около 2000 човека-военни,на 600 000 армия и 300 000 жандармерия-полицаи смешна работа,поне 30-40 000 трябват,танковете стреляли по празния парламент-къде е смисъла?Казали на хората да се прибират по домовете-при положение че са били толкова малко е идиотщина .Единствено обяснение е че са били подведени с грешна информация-но и информацията никога не е сигурна-може да са арестували двойник на Ердоган примерно,как точно е било не се знае,каквото е пуснала цензурата това е .Но определено бие на постановка с цел въвеждане военно положение в Турция ,с каква цел-на Възврата на тр.Марс на Ердоган-в/у нат.Марс съвпад Луна ще се разбере-това изглежда като мобилизация,война .

Happy58

• Гост
« Отговор #10 -: Юли 22, 2016, 02:16:09 pm »
Бойко Борисов колега :012:,може и от Плевнелиев да е чул-в последното изказване каза че мунданния хороскоп сега политически е много кофти :043:.в тоя смисъл ,щом казва значи е така,аз не мога да преценя :85:Коментира се че тоя метеж нещо май е фейк,нагласен-като подпалването на Райхстага .Тия много залупани метежници,абе като не знаят как става,да гледат другите как става.Един читав преврат се прави към 4 часа през нощта,като няма хора по улиците да се пречкат,започва се с арестуване на правителството,ако не може завземат се големите медии -медиен контрол,участвали около 2000 човека-военни,на 600 000 армия и 300 000 жандармерия-полицаи смешна работа,поне 30-40 000 трябват,танковете стреляли по празния парламент-къде е смисъла?Казали на хората да се прибират по домовете-при положение че са били толкова малко е идиотщина .Единствено обяснение е че са били подведени с грешна информация-но и информацията никога не е сигурна-може да са арестували двойник на Ердоган примерно,как точно е било не се знае,каквото е пуснала цензурата това е .Но определено бие на постановка с цел въвеждане военно положение в Турция ,с каква цел-на Възврата на тр.Марс на Ердоган-в/у нат.Марс съвпад Луна ще се разбере-това изглежда като мобилизация,война .

Моето усещане е същото - мисля (по-скоро, усещам), че в Турция се гласи нещо друго (или поне се случва, но на друга плоскост), и им е необходимо нещо, което да отвлече вниманието както на народа, така и на другите държави .... ще видим, но обикновено тези ми неясни и недоказуеми мисли/усещания винаги са били верни - така се чувствах и на 11 септември с кулите.

odin

• Full Member
« Отговор #11 -: Юли 22, 2016, 03:09:20 pm »
А кой е казал, че наистина е имало опит за преврат? Много хора казват и мислят, че това е било само инсценировка, точно както американците взривиха кулите близнаци.

То там ясна работата. Центъра на събитията се измества все повече по направление Балкани Източна Европа.  :lol_hitting: :lol_hitting: :ecomcity:
Интересно ако е ако с методите способите на астрологията може да се изчисляват събития, защо не се използват при борсова търговия на акции на компании. Биха могли да се получат доста добри финансови резултати при добра познаваемост или съответно да се генерират загуби при неработене способа на астрология.   :clap:

strelicka

• Hero Member
« Отговор #12 -: Юли 22, 2016, 03:58:25 pm »
Що реши, че не се използват? Има финансови астролози в щатите :)

Хепи, какво друго се е случвало в САЩ че кулите близнаци са били маскировка?
сивите кардинали забогатяха неприлично от срива на борсата

24 -08 е точният съвпад на Сатурн-Марс на Антарес,ако се подготвя нещо -тогава ще да е около тази дата- ще е в т-каре с Нодалната ос на Турция
« Последна редакция: Юли 22, 2016, 04:01:30 pm от strelicka »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #13 -: Юли 22, 2016, 04:16:22 pm »
Дните около стационарността на планетите са най-възможни ексцесии, агресивни действия, срив, защото това са моменти, когато напрежението е локализирано в една точка и трудно се овладява енергията от същото. Иначе, да, може да се провери наистина какво е донесъл на човечеството този "взривоопасен " съвпад Марс/Сатурн/Антарес -едва ли са се срещнали в тази конфигурация през 20 в. ?  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

strelicka

• Hero Member
« Отговор #14 -: Юли 22, 2016, 04:31:23 pm »

Статия за Ган

от цялата статия последното ме впечатли :
Уилям Делберт Ган почива на 18 юни 1955, 15:20, на възраст 77 години и е погребан в Масонската секция на гробището Грийнуд