Трябва да преразгледаме саде сати-то
Някои раждат, други печелят избори, изобщо-индийците във форума да изровят някоя нова трактовка
Силен му е 10-тият дом на Тръмп - Слънце в съвпад с Раху в знак на Венера. А пък 4-тият дом е с неблагоприятно влияние - дебилитирана Луна в съвпад с Кету. Не знаем транзитът на Сатурн в 4-тия му дом как му действа на ментално, вътрешно ниво. Това политиците гледат да не показват - какви слабости, комплекси ги тревожат. Но той с този силен 10-ти дом има възможност да прикрие слабостите си зад маската на успял човек, защото хората масово мислят, че успелите са щастливи. Настоящата му даша е благоприятна - Раху/Марс (йогакарака в Лагна).
Освен това при него дебилитацията на Луната може и да се неутрализира (Нича бханг йога) от положението на диспозитора й Марс в ъглов дом (от АС и от Луната), при което освен това Марс аспектира Луната.
Мога после да напиша сравнение за себе си, тъй като и аз съм в същия период, но при мен сатурновото влияние е по-силно по натал.
Не мисля, че може да има универсална работеща формула за Саде-Сати или изобщо за който и да е транзит. Всичко е според картата и затова е различно проявлението.