Тери, на 30 години е първи възврат на Сатурн, на 60 е втори, на 90 е трети. Тя къде идва на 4-ти. Нали, образно сметнато закръглено. 120/30=4
И аз съм много зле с математиката. Да живеят калкулаторите! :57:
Слънце, Уран са в съвпад. Тя сама споделя, че темата за свободата - без мъж, й е важна. Но е имала болезнени преживявания в партньорствата.
Коя година губи детето си?
Сега видях - 1937 година губи детето си. Нодалната ос е точно на съвпада слънце/уран, юпитер е в каре с луната и тогава, а сатурн в риби, имала е каре на сатурн, но към кой по-точно в стелиума й... прогресивната й луна е била в риби, пак е сложно да се каже в какви карета. ако е знаеше поне датата на смъртта на детето, щяхме да напаснем една карта.
Аз бих й турила един асц дева, така луната отива в 18 градус на везни. и по време на загубата на детето дирекционните слънце и уран са в каре с нея. тогава и прогресивен марс е в каре с нея. и транзитен сатурн е в каре със себе си през тази година, а го нагодих за у5.
има нещо птичо в нея, в лицето й - видях портрет от младите години. и тр сатурн е минал в 7 дом, което обяснява желанието й за раздяла с мъжа й. в профекциите също е интересно, проф. луна съвпад натален марс, иц и така нататък струпването. проф. нептун на к12 или 8 от 5, в каре с юпитера евентуален у4 и доспозитор на всичките планети в стелиума.
и така нататък, нямам повече време. :08: