Родопис, да се включа за малко, щото то така отстрани наистина много лесно се дават съвети. Толкова много неща ти бяха казани, че сигурно съвсем си се пообъркала.
За спешна помощ
- казваш, че джинджифила ти помага - ами тогава го ползвай. При него не може да се получат обратни ефекти.
За начало - що не си направиш един хорар и да го пуснеш във форума - а що не и сама да си го погледнеш - защото ти имаш интуицията и сама да си отговориш, но предпочиташ да чуваш другите мнения. Аз лично така направих - и като видях къде е огнището, започнах с алтернативните науки. Но не бързай с лекарства и процедури. Дай си време да ги обмислиш, да ги почувстваш.
За настройка - в предния пост Рени ти е дала много хубав съвет. Отиди ако трябва до някаква река, езеро - позволи на Рака да ти помогне. Усамоти се, дай си време да откриеш себе си, какво искаш, как го искаш - или по-точно, какво е необходимо, за да се чувстваш уютно в този живот.
И когато се поуспокоеш, се заеми да си изясниш причината за неразположението.
Искаш Плутон да е виновника
- ами, ОК - да кажем, че е той - той влиза в опозиция с меркурий/Слънце, Рак, 10 дом. И искаш или не, промени по тях ще има - въпросът е, ти ще им съдействаш ли или ще се бунтуваш. За момента за мен е второто - тези спазми и газове са си точно бунтуване.
Наталният ти Плутон е във 2 дом, в комплект със Сатурн - невероятна издържливост при печелене на пари. Но, нали знаеш, че точно там, където е Плутон, падането може да е много жестоко - в твоя случай - ако не освободиш малко хватката с тези финанси, ще дойде момент, в който нещо друго ще стане по-важно от тях, а това може да е просто оцеляването на чисто физическо ниво - 2 дом.
За СЛВ - пътя по СЛв винаги е труден. Но в случая, четейки твоите постове, мисля, че не посоката ти е грешна, а начина, по който го правиш. Прочети си за СЛВ Близнаци - това с 10 дом е ясно.
А в даден монет ти трябва да обърнеш внимание и на Нептун - той ти е важен - писах ти преди- защото е съвпад с ЮЛв, а У2 ти е в 12 дом.
Нумерологично - спомням си, че беше родена на 10-ти и сега виждам, че и ЖП11 имаш. Можеш, ако желаеш, да прочетеш какво съм писала за ЖП11. И ти гарантирам, че то "работи" - при вас няма прошка или поправителен. А за 10-ките - тези мили, нежни чаровници
- знаете, че нещото, което сте намислили/правили/искали вече не ви е от полза, че трябва нещо да се промени ... но! не можете да се откажете - е, ЖП11 ще се погрижи, ако ти доброволно не го направиш.
Сори, ако звуча поучително, или рязко, или каквото и да е, но ... няма как по друг начин да го кажа - това си е общо качество на хората - реагират, когато ни сръчкат
. И мен ме ръчкат много жестоко последните 3 месеци - тамън си мисля, че вече съм се справила и .... хоп, отново изпитче и тренировка
Докато ти гледах картата, забелязах интересната синастрия между двете ни
- предимно 3/9-домни теми