Автор Тема: за отклоненията от нормите на поведение  (Прочетена 16672 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: за отклоненията от нормите на поведение
« Отговор #15 -: Ноември 23, 2017, 09:05:38 pm »
На мен би ми било интересно, ако някой от обкръжението си изнамери такава карта, а не от астрокомската база данни.
Тук сме си добре, чак такива извратеняци няма. Може да има единични случаи, но много добре се прикриват и симулират нормалност.

Обичам да целувам пухкави котешки коремчета, не го смятам за отклонение обаче.  :012:

И докато го пишех, дойде един котарак и се оригна.  :57:
« Последна редакция: Ноември 23, 2017, 09:08:14 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #16 -: Ноември 23, 2017, 09:07:54 pm »
Няма, тука всички сме у нормата  ;D

Романтика раздразни любопитството и си замина  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #17 -: Ноември 23, 2017, 09:11:45 pm »
Не е като в "дивия" Запад и Щатите, там виреят такива девиации.
Както казва една моя приятелка, българинът е чукач и не си пада по извращения. Дай му ракия, салата, жена.  :d030:

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #18 -: Ноември 23, 2017, 09:20:56 pm »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #19 -: Ноември 23, 2017, 11:34:53 pm »
Папи, (по)дай им "нормите" и тогава да се търсят отклоненията. ;)
Нормите се менят, така както в звездното има отклонения, при движението на планетите , преведено на земен език като отношение. Венера, Марс  и Меркурий винаги ще имат отношение към този казус, когато не са в "нормите " на Юпитер и Сатурн. Новолунните са в пъти повече предразположение към отклонения, особено мъжете, отколкото Пълнолунните, особено жените, първите защото силно се идентифицират с мама, вторите, защото твърде много се разграничават от мама.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2017, 11:39:59 pm »
Романтика разбуни духовете и избяга.  ;D

Моето обкръжение е много семпло и посредствено, няма никакви отклонения от нормата. Скукааа е да живееш сред такива хора.  :57:

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #21 -: Ноември 24, 2017, 11:06:22 am »
Дори и тя да има карта, не се знае дали разполага с точен час на раждане. А без точни данни можем само общи приказки да си приказваме. Примерно аз нямам точни данни на хора с отклонения от обкръжението ми.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6497
« Отговор #22 -: Ноември 24, 2017, 12:04:28 pm »
Завистта не е ли също отклонение от нормата, когато прекрачва границите на нормалното?
Пример: как в един друг форум потребител изтри всички мнения на друг потребител, само защото другият е къде по-добър, при това не взима пари. Това също е извън "границата", ако въобще може да се говори за граница.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #23 -: Ноември 24, 2017, 12:46:33 pm »
Весо, завистта е човешко качество, тип морална категория. Не е отклонение от някаква норма, а си е човещинка. Нещо, което е характерно за човека, може ли да бъде девиация? И особено ако се среща масово – не е единичен фрапиращ случай в едно идеално, стерилно общество. За мен завистта е тип зложелателство /порок/, особено когато резултира в лични нападки и опити за дискредитация. Ама ти можеш ли да излекуваш това общество от пороците му? Преди малко тъкмо за това си говорехме с един астролог, това е някаква болест в обществото, довела до деградация в отношенията – между приятели, колеги, съседи или в някоя група.

Хаха, вече и един мъж приятел ми казва – "търси си приятелки, които да са по-красиви и по-успели от теб, за да не ти завиждат и да не играят мръсно". Все гледат да те накажат за това, че в нещо си по-успяла от тях. Но пък в друго отношение може и да не си.
« Последна редакция: Ноември 24, 2017, 12:50:34 pm от Lilla »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #24 -: Ноември 24, 2017, 02:10:41 pm »
Завистта не е ли също отклонение от нормата, когато прекрачва границите на нормалното?
Пример: как в един друг форум потребител изтри всички мнения на друг потребител, само защото другият е къде по-добър, при това не взима пари.
Вече взима, ама никой не дава- всеки гледа да удари кьоравото  :012:
И там случаят беше друг- не е от завист, а понеже четеше какво си пишем на лични, видяла е как си пишех с друга съфорумка, че търся опция да си залича всички коментари, преди да закрия профила, и тя късно вечерта ги е заличила.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #25 -: Ноември 24, 2017, 02:18:43 pm »
Акрукс, луд е тоя, дето дава баницата. Така сме ги научили, защо да ходят на платени профи консултации?  :012:

Както и да е, на мен това не ми е основна професия и е нерентабилно занимание. Проблемът е, че и в основната ми професия се опитват да минат със същия номер, алчни посредници. От преводаческия труд да печелят всички, не и преводачът. Ние сме последно звено в хранителната верига и прибираме трохи.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #26 -: Ноември 24, 2017, 07:08:30 pm »
Ако някой иска, да опише своите отклонения и да си даде картата.

:012:

Ние сме широкоскроени хора, свикнали сме да гледаме карти на кого ли не.

Заповядай картата ми, ти опиши какви отклонения предполага картата, аз след това ще споделя и аз съм широко скроен човек. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #27 -: Ноември 24, 2017, 07:27:29 pm »
Да се упражним във фантазиране по шарена картинка.  :lol_hitting:

DaisyD

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #28 -: Ноември 24, 2017, 08:55:00 pm »
Имаш ли Плутон или Скорпион в 7 дом? Или Плутон да ти е в аспект с Венера?

Плутон и Скорпион в 7-ми дом ,като вкопчване и обсебване ли се тълкуват? И ако е така, то при такова разположоние, този чийто хороскоп гледаме ще привлича обсебващи партньори или самият той ще бъде обсебващ във връзките си? Или и двете?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #29 -: Ноември 24, 2017, 08:59:49 pm »
Понякога и двете, понякога и ролите могат да се разменят. Темата се отработва по един или друг начин, щом я има заложена в хороскопа. Ако искаме да видим дали наистина има някаква обсесивност и проблематика в отношенията, гледаме и други планети. По Луна, Венера, Марс как са представени нещата. И не само това, де. Себичността и манипулацията не са само по Плутон, Сатурн и Лунните възли също играят такава роля.