Рени, това което ме води към израстване/действие са моите ценности. Най-вече възвешени семейни ценности, които често виждам че липсват, а се обграждат с лицемерие и слабост. Аз никога не съм била жертва, нито съм защитавала просто ей така някакви каузи, ако не ги чувствам като част от мен. Асц Телец съм, умея да се наслаждавам на живота и на всичко живо, Венера в 8-ми съвпад с Уран, знам че това което се случва не е случайно и е много по-мащабно, диспозитора е Юпитер в Риби, 11дом. Високи идеали, защото съм твърде задълбочена, познавам страхът от близо Козирог на МЦ и Сатурн в 8-ми. Единствената обща кауза, която защитавам е бездомните животни, обединението астрологично е, че Венера упр 1-ви и интерсептиран 6-ти. Марс в 12-ти е едно нищо без останалите аспекти в картата. Никой не обвинявам, не търся вина, разсъждавам и се стремя само към пътя, който ми е отреден да измина. Той е важен и там е истината. Аз съм просто частица от цялото, което се случва. Желая повече от всичко да израстна там където има болка. Осъзнала съм причините, благодарих на Алена за точността от това че е патила, личи си. Благодарих и на теб за насоките, има хляб във всяко мнение в този форум. Събрани сте задълбочени хора, но няма как в 2-3 изречения да напиша дългогодишни проблеми. Аз нямам дар слово да се обеснявам, затова отговора ми е че съм напълно реален човек и илюзиите са част само когато аз пожелая. Умея да контролирам тази си сила, за почивка единствено. Използвам я ползотворно в творене. Не се дразня, болно ми е, защото наистина ми пука. Нека ме обиждат, вече ми е вече ми е все тая, не съм на 15. Всичко се случва с причина. Цикълът Марс/Юпитер на К7 е продължение на процес, който е започнал вече. Аз съм подготвена и ще давам най-доброто от себе си. Ще се похваля. Всичко е свързано със Сатурановия възврат, който ми отвори очите за реалността.