При мен Плутон спря с 1* орбис в квадратура от Луна У 8-ми дом, 2-5-ти домове- да не ми стане идея фикс нуждата от сигурност и редовни доходи, да попречи на времето, отделено за по-творчески и забавни дейности; или да използвам максимално силно ресурсите си, само в посока власт, материално-финансови притежания и само да искам да имам, рефлектирайки върху вътрешното ми спокойствие, удобство; да споделям не дотам видимите си преживявания; да запълня липсата на близък човек, интимност, разтуряйки/разрушавайки един закорявал модел/стил на живеене с друг по-гъвкав, адаптивен. Надявам се да действам по дейност, която ще изкуши, която да ме кара да се чувствам добре в кожата си и да ме прави радостна-трудно с тази квадратура, явно ще трябва да внимавам какво/кой привличам в ежедневието си , да държа по-изкъсо нещата, вместо да позволявам да се изплъзват между пръстите ми, полагайки много повече усилия. Ценностите ми неминуемо ще ми се променят и може би по-скоро принудително , ще ма драматични ситуации, но пък това би трябвало да промени житейския ми фокус. И Плутон ще тръгне директен с тригон към МЦ, а Луната ми е с куинконкс към 10 -ти дом, ще се върне някаква ситуация във връзка със статуса ми, професионална заетост, може да е свързано и с майка ми, нещо да завърша, нещо да ми
върнат, може да е укрепване на позиции, стига добре да си изиграя картите.