При този метод всяка година се сменят 12 прогресивни асцендента, долу горе по едно и също време. Предполагам, че ако има активни важни прогресивни аспекти, попадането им в ъглови домове на прогресивната карта е времето на събития. Или пък трябва да се гледат лунациите къде попадат към този момент, но аз засега не съм открила нещо интересно.
не забелязах да се сменя прогр асц всяка година, задържа се в един знак с години, може би имаш предвид , че се движи напред с градус и нещичко за година
например на 29гр когато е бил имах значимо събитие по АС=ДС
прогт IC в нулев градус на Риби- тогава излязох на квартира с децата заедно с племенницата, която ме подлъга, че се е събрала с полицай, който наел голямо обзаведено жилище, подходящо за две семейства
нейният се оказа фалшив- разкрих го за няколко дни- ползваше в тролеите и навсякъде фалшива карта, че работи охранител в следствен арест
направи на телефона 200лв разговори, които платих, така както и комисионната на брокерката за апартамента, на който наема беше в долари, които пък скачаха нагоре всеки ден- тогава си заложих всичкото злато, за да платя наема, а после се преместихме с мъжа ми и децата тихом-мълком в необзаведена гарсониера в съседен блок- на връх 3-ти март посред нощ се изнесохме без много шум