Стъпалата са ми като на мече, къси пръсти и широко стъпало. Раждала съм секцио и двете деца, имам операция на носа, лазерна на едното око, апандисит. Отделно към 20 взимах мн опиати и няколко пъти си рязах вените. Кафяви очи, татуировка над дясната гърда, бенки мн по тялото от слънце. Сладко обичам от както родих на 30. Обичам големи компании но обикновенно обичам една жена за приятелка. Не се глася , на етапи съм. Колебая се, но съм голям ентусиаст, всичко почвам с хъс и рядко довършвам. На около 5 баща ми и майка ми се разведоха. Имах мн тежко детство. Майка алкохоличка, оставяше ме самичка по цели нощи. Баща ми ме взе тогава при новото си семейство и се почна тормоза. Затова и бяха суицидите по късно. Избирателна съм в общуването, но мн общувам, постоянно имам нужда да говоря или пиша, все ме интересува чуждото мнение, накрая събрала инфо решавам сама. Живота ми почна на 19 и от тогава върви все нагоре за сега. Не поклащам ханш, жестикулирам умерено. На 6 м са ме осиновили, баща ми ме е избрал. Едва изразени трапчинки при усмивка имам кредит да. Нямам нищо нестандартно в външния вид.