При мен попада в 9-ти дом, няма точни аспекти, квадрат Уран, секстил Луна и тригон Слънце, но с орбис 8-9гр.
Може да успея за няколко дни, докато съм в бг, да изчистя задълженията и отпътувам на 24-ти или поне ще купя билета за пътуването, така че деветодомното ще е налице
Да, купих си билет вчера, понеже прочетох на сайта им, че има "черен петък" за международните билети, но се оказа, че не може да ползвам предлаганите 20% намаление, ако ползвам картата си за 50% намаление. После отидох да си сменя батерипта на часовника, който от 2г събира прах на рафта над бюрото, а се оказа, че не работи и има нужда от някаква част от техен сервиз, какъвто няма при нас. И влязох в офиса на моя оператор, за да си поръчам нова сим-карта, че испанците ми съсипаха моята срещу 5€- толкова струваше да ми я отрежат накриво на микро-карта за айфона и са добавили отсрани една тъничка изрезка от картата, която с часовникарска пинсета успях да добавя отново, след катя я бях извадила
В крайна сметка се сдобих безплатно с нова сим-карта, която се разглобява на нужните размери, а с 10-те лева, каквато ѝ е цената, сключих 12м договор, че последните години ползвах номера си на ваучер, но с това ползване на интернет от телефона, се случваше да остана без пари и да не мога да призвъня, за да ми се обадят
Имам включени минути за разговори, бърз интернет, а като свърши бързия минавам на бавен, който не се начислява допълнително, и е достатъчен да съм в чата.