Предвид, че имам стелуим в 9ти дом (или 10ти, и аз вече не знам) и то в Стрелец, това би трябвало да е един от най-значимите периоди в живота ми - Стрелец отговаряше за тези години (може и да бъркам?) Но истината е, че това е най-тъмния ми житейски период.
Като по-малка сънувах доста неща , някои от тях доста мрачни.. Направо апокалиптични.
Мечтая твърде много и мразя това в себе си, защото не става въпрос за цели и идеи, а за фантасмагории в най-пълния смисъл на думата Емоционално съм нервна, ядосвам се за пълни щуротии, но отвън не ми личи освен, ако не реша да го покажа съзнателно. Понякога емоциите ги чувствам много силно физически. До такава степен , че се замайвам и получавам главоболия - това е нещо, което имам откакто се помня. Такива неща.
Не знам защо си очаквала от Сатурн като е навлязаъл в Стрелец, животът ти да стане цветя и рози? Както сама си се убдедила, периодът 2015-17 е бил мрачен и потискащ. Сатурн преди да транзитира над твоето Слънце, което е диспозитор на вмъкнат знак в дом 6, е квадратирал Луната, която управлява дом 6 и се намира в края на дом 12. Дом 6 се свързва със здравето, а 12 с вътрешните, психични преживявания. Луната, сама по себе си, се свързва с вътрешния емоционален свят, с миналото, като естествен управител на дом 4. Твърд аспект с нея от страна на Сатурн, може да оказва влияние две-три години, след като е отминал. Още повече при теб Сатурн управлява дом 12, а Луната в 12д е в съвпад с южния възел- това е кармично положение и труден аспект, трудно действащ в сътрудничество, склонна си към изолация, което е предпоставка за депресия и отрицателни емоции, които водят до още по-голямо отчуждение.
Нептун, който управлява твоя Асцендент, се намира на куспидата на дом 12 и попада вътре в 12-ти дом, в квадрат е с натален Сатурн , управляващ дом 12, което се интерпретира като болест, страх, неврози, фобии, водещи началото си от подсъзнанието. При лош хороскоп, като цяло, това положение може да отведе натива в психоболница. Може да стане жертва на отрицателни душевни влияния, затова е нужно да се избягват астрални и паранормални въздействия, сеанси, експерименти с психически и наркотични вещества. Често се случва да е налице комплекс на мъченика, за да привлече съчувствието на хората, но това отблъсква и мнозина го избягват, оттук самота и самосъжаление, което води до психози.