Здравейте,
Досега никога не съм разглеждла възврата на Юпитер. Винаги като че ли съм го неглижирала, може би заради факта ,че се случва през по-голям период от време. Това което ме предизвика да му обърна внимание е че тази година съвпада със Слънчевото затъмнение в Козирог и транзитния Южен възел. Направих карта на затъмнението с моя натал, която ще прикача след малко.
Питането ми е дали сте обръщали внимание на тези възврати, и според вас как да го изтълкувам в моята карта. Че ще е важно е от ясно, по-ясно. Особено след като фиксира един период от 12 год. Но имам и притеснения особено в квадрата на управителя на възврата с Венера.
П.С.Това намерих http://zvezdennavigator.com/wordpress/?p=79
Писали сме за Юпитеров възврат в друга тема сигурно, щом тук не намирам моя коментар с двете възвратни карти- на последния и предходния възврат, които помня, че обсъждахме.
Натално Юпитер е У4, ретро и опозиция Венера. Диспозитор е Марс, който в картата на възврата е в последния градус на Риби и Юпитер ще премине над него през май 2022г и ноември 2022г, като ретрограден. В началото на 2022 ще премине над Венера и Луна в Риби, а Венера управлява възвратната карта и 6д в нея, Луната 3д.
В края на 2019г е минал над Плутон в 8д на възвратната карта - по времето когато започнах дело за делба на наследствен имот, а в началото на януари 2020 е в съвпад с К9 , когато получих документа за постоянно пребиваване в чужбина. В края на тази година, на 27 декември, предстои да мине над МС , ще е добре да намеря картата на предишния възврат, за да проверя какво се е случило при този съвпад.
В картата на малката дъщеря Юпитер е в 9д натално , с диспозитор Меркурий, който е в 4д на възвратната карта и когато Юпитер е минал над него забременя и роди момче.