Днес отново ми се случи нещо странно и искам да споделя и да ви питам откривате ли нещо в наталната ми карта свързано с объркана психика, нереални заключения, разни привидения и подобни... 31.05.1992 13:34 Стара Загора
Сутринта докато си седях сам видях една малка светеща сфера, около 1мм в диаметър, движеше се много близко до мен, завъртях си главата да я погледна от различен ъгъл и на 100% беше някакъв обект във въздуха. Опитах се да я докосна с ръка, но изчезна... след което няколко минути мислех какво ли е това и дали не е просто една прашинка, но това нещо се появи отново и пак седя няколко секунди и изчезна по същия деликатен начин. Изцяло бяла на цвят, малка лека сферичка, може и да не съм добре или да е плод на моята психика. Преди години пак съм имал подобни ситуации, бях споделил на брат ми, който ми каза че не съм добре. Виждали ли сте подобни неща?
Ти нали беше със стелиум в близнаци,9 дом.Нормално е да ти се случват такива неща,да виждаш ,да чуваш.Индианците са взимали стимуланти,за да предизвикат видения,ти нямаш нужда от такива...треви и гъби разни.Аз имам също меркурий в 9 дом,но във водолей,тригон Уран,секстил Нептун,квадрат Юпитер,квадрат Сатурн.Сънищата са много важни,постарай се да си спомниш какво точно ти каза баща ти.Починалият ми дядо много пъти ми е помагъл.Скоро една позната сподели ,че е видяла извънземен обект,но си мълчи,за да не я помислят за откачена.Майка ми ми се обади преди седмица,много развълнувана ,видяла странни обекти също.Така че все повече хора ще виждат,чуват и усещат други форми на живот.Едва ли има човек,който да мисли,че в тази Вселена сме единствени и сами.