Рени, знам че е от друга серия , при мен Плутон и Сатурн, баш отстраниха всичко ненужно- фалшиви връзки ,приятелства, колеги -полуфабрикати .В живота ми настъпи хигиеничност-чисто, без прости хора :012: Развих нетърпимост към хората и взамоотношения полуфабрикати с гмо и изкуствени подсладители и се отдадох на Божествената Мъдрост и себеуважение на тишината от празните приказки .Така, че в този аспект съм благодарна за всички предателства ,ножове в гърба, нанесени от мънички, нищожни ,ограничени духовни портали. Болката и огорчението бяха нужни за измитането на боклука и въпросът ми е- А сега накъде ? :012:Какво ще значат тези 9 години хигиена, ако преди болката е била незаслужена в тоя живот, а следствие на кармична сметка ,сега когато северният възел е тук, ще съм ли по-близо да открия стремежа на душата ,да постигна еволюционен напредък или нищо или как с болка ли или не или затъване в блато/ Обичам мъките които съм изживяла да имат смисъл ,цел ,затова се чудя ще се разкрие ли смисъл или големият среден :012: