уф, недей зарязва всичко, после е гадна историята с доказване на стаж и т.н. - бившите ще са потърпевши
Папи, знам, че е кофти ситуация, но пък аз все пак живея собствения си живот, със собствените си уроци. Преди малко и на едно ЛС обясних какво ми се случва - постоянно случки по дилемата на нодалната ос
- според мен това също спада там
- трябва да спра да давам съвети и да помагам, без да са ми наредили или помолили
Тези хора не са помислили когато трябва за собствените си интереси - ами да си носят последствията. Откакто аз съм тук, на всеки напускащ съм издавала УП-та заедно с трудовите книжки и съм сигурна, че половината са ги изгубили
Даже имам случаи на хора, на които съм издала такива документи през 2002 сега да се обаждат пак, че ги били изгубили ..... първо се ядосвам, после си казвам, че все пак трябва да го направя и накрая се усещам, че пак съм стъпила накриво нещо
Споделих казуса, защото бях учудена от тези сложни процедури - в крайна сметка, закона/държавата/(тези, на които им се плаща за това) не се е замислила за такива ситуации - тогава защо пък аз да го правя? мамка му
- голяма ми е питанка
Астрологията е голяма работа
много съм й благодарна