Лилит ли е отговорна за изкушенията които ме преследват? Може дълго време да се дърпам и да върша всичките си неща и проекти, но като дойде ден и като се "разпаша" и като че ли нямам граница. Това ли е причината да съм се влюбвал само веднъж?
Лили горе ти написа с две думи каква ти е ситуацията. Не си търси причина. Както Веско написа, Лилит не е от класическите инструменти. Или по-точно казано, това, което тя ще каже, го има написано и по по-простичък начин.
Нещо не мога да разбера, ти искаш да си решиш някакъв проблем, или просто търсиш астрологично обяснение на състоянието си - чисто теоретично.
Аз мога да дам мнение за това, което ми харесва
- Имаш Плутон в 4 дом, Скорпион, в квадрат към оста на възлите. ЮЛВ Лъв, в 12 дом, а неговия диспозитор е в 8 дом, в Риби. Виждаш ли колко силен акцент на Скорпион имаш .... Плутон в квадрат на възлите е "задължително" да се свърши в този живот. И понеже той е в 4 дом, Скорпион, това е свързано с твоята емоционална сигурност, с тези вътрешни изгарящи желания, които те владеят. И ти се луташ в живота си между ЮЛВ в 12 дом и СЛВ в 6 дом. Решението при теб е, да се концентрираш на ЮЛВ - по знак и дом. Така ще успокиш Плутон в 4 дом, или по-скоро, ще му дадеш възможност за по-нормално изразяване.
Утре или довечера може да се включа с още нещо ... по темата Плутон+възли.