Автор Тема: На астро кафе  (Прочетена 10166 пъти)

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
На астро кафе
« -: Август 09, 2020, 08:00:28 am »

Идеята на тази тема е да съчетава синхронът между това, което вълнува човек за момента и това, което е актуално в момента на астрологичното небе, моментните транзити, мунданната обстановка. Във вид на свободни дискусии, разговори с или без позоваване на астрологична обосновка. Не е тема с основна идея някой конкретно да прави прогнози, а всички, дори и тези, които имат основни астрологични познания, да влязат да "изпият" в астро кафето било то кафе, чай, капучино, уиски... Да "замезят" ... Да хапнат тортичка. Всекиму според вкуса.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: На астро кафе
« Отговор #1 -: Август 09, 2020, 09:28:31 am »
А теб какво те вълнува? Как ще го правим това..един пример няма да е лошо

Или да я пращаме темата в Разни

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #2 -: Август 09, 2020, 11:09:55 am »
Бързак си. Имам малко работа. По-късно през деня, ще доразвия темата.  ;)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3 -: Август 09, 2020, 10:16:09 pm »
Мен ме вълнуват въпроси, които не касаят лично мен, конкретно за себе си търся отговори, а някаква общо картина и то в посока минало-цивилизация, религия, държавност, философия, култура, начин на живот. "Кога, откъде, защо са започнали, кой ги е започнал ? И даже ми се пътува назад във времето, 7-8 хил. пр. н. е . :)
Долната половина на картата ми е активирана от транзити. Предполгам че, несъзнателно така се справям с тежестта на триото в Козирог с квадрат към стелиума ми в Овен.

„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #4 -: Август 09, 2020, 10:40:10 pm »
И при мен малко като при Рени- разсъждавам си как толкова запазени артефакти и сгради от Древен Египет, пък египтяните изчезнали. Виж от Еврейското царство няма такива, Храма им разрушен, ама Ей на евреите са си тука, 3-4 хил. години по- късно.

Само дето при мен всичко транзитира в горната половина на картата.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Papy

• Hero Member
« Отговор #5 -: Август 10, 2020, 12:11:36 am »
Исторически теми, цивилизации-ми то съвсем козирожко си звучи

Рени-7хил г пр н е-започнали са да отглеждат домашни кокошки :)

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #6 -: Август 10, 2020, 02:02:58 am »
На 11, 12 август Слънцето е на мидпойнта Нептун/Юпитер, успоредно със съвпад на Луна и Уран в Телец. Слънцето и Уран са в антисия. Както и Венера и слв. Плутон е на Меркурий/Венера. Активира се полуквадрата от сезонната карта Марс в Риби - Уран в Телец.  В стремеж към идеала, към неговото достигане чрез промяна на навиците. В контекста на "Чуйте ме, това, което Аз имам да Ви кажа". Революционни нагласи с идеалистична мотивация. Печелене на симпатии и влияние чрез красноречие.
« Последна редакция: Август 10, 2020, 02:30:02 am от starinthenightsky »

Papy

• Hero Member
« Отговор #7 -: Август 10, 2020, 02:39:14 am »
Често си права, но ако може да обясните тези сезонни карти защо и кога ги намесвате в картинката (гледам и Рени), защо не някое затъмнение, етц?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7567
« Отговор #8 -: Август 10, 2020, 08:05:56 am »
Винаги съм имала интерес към древни тракийски светилища по нашите земи.Много специални места ,със силна енергия.
Мисля,че е от Меркурий у1,у2,у5 домове в 9дом,водолей.

Рени

• Hero Member
« Отговор #9 -: Август 10, 2020, 12:02:18 pm »
Папи, можеш ли да наравиш прогноза на нещо, без да се е "родило" това нещо, да има старт ? Как ще му проследиш развитието ?
 Методи за анализ в мунданната астрология са планетарните цикли, сезонните карти, ингресните карти, карта на новолунието на годината,  на затъмнението, астрокартографията, геодезичните карти. Нали, всичко е процес и посредством тези карти, мунданния астролог прави изводи как (ще) се разгръща този процес. Всяка специфика в тези карти веднага слага знак внимание, примерно. Ето, тази година сезонната карта на лятното слънцестоене  е със затъмнение, това е специфика. И тези карти се налагат върху рождената карта на държавата.  :)
« Последна редакция: Август 10, 2020, 02:28:27 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #10 -: Август 10, 2020, 01:31:47 pm »
Исторически теми, цивилизации-ми то съвсем козирожко си звучи

Рени-7хил г пр н е-започнали са да отглеждат домашни кокошки :)

Папи, и кокошките си имат своето исторически значимо място.  :)
Горе-долу по това време около 6-7 хил. г. пр.н.е. е започнало отглеждането на златна кокошчица, която и към момента продължава да снася златни яйца.

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #11 -: Август 10, 2020, 01:44:00 pm »
А теб какво те вълнува?

Възобнових си интереса към акваристиката. Сега се чудя как да сместя поне един малък аквариум.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #12 -: Август 11, 2020, 10:12:27 pm »
Луната в момента транзит в 9д Телец спуска точен тригон с моя Меркурий У1, 10 в 1д - вълнува ме в момента едно кьопоолу, което започнах малко по-рано и докато чакам чушките да изстинат се отбих тук; иначе съм в чужбина и на моментната карта АС е Водолей, попада в моя 6д на Вертекс

Papy

• Hero Member
« Отговор #13 -: Август 11, 2020, 11:01:32 pm »
А теб какво те вълнува?

Възобнових си интереса към акваристиката. Сега се чудя как да сместя поне един малък аквариум.
Сигурно си гледала и преди, но ако не си-голяма занимавка, от приятели знам; иначе аз съм по котките, както е видно :)

starinthenightsky

• Hero Member
    • Beauty explorer
« Отговор #14 -: Август 12, 2020, 07:50:45 am »
И аз съм по котките, ама ако може някой друг да ги гледа, аз само да ги гушкам :D По-голяма занимавка ми се струва.
« Последна редакция: Август 12, 2020, 10:56:20 am от starinthenightsky »