Автор Тема: 13 март, новолуние в Риби  (Прочетена 33243 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
Re: 13 март, новолуние в Риби
« Отговор #60 -: Март 23, 2021, 01:40:09 pm »
Напусна ни прекрасната Татяна Лолова. Дали съвпадът Венера /Нептун с Новолунието даваше указание, че човек на изкуството от женски пол, ще си замине.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #61 -: Март 23, 2021, 02:57:22 pm »
Напусна ни прекрасната Татяна Лолова. Дали съвпадът Венера /Нептун с Новолунието даваше указание, че човек на изкуството от женски пол, ще си замине.

Горе на МЦ, ако са свързани с домовете на края. Иначе- не.
Венера не  е в женския си образ по това време.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #62 -: Март 23, 2021, 04:04:13 pm »
Цитат
Новолунието е в Риби на мидпойнт Сатурн/Уран за целия свят.
Това е ясно, но нали Сатурн и Уран ще държат различни теми за различните държави, т.е. мунданната квадратура между тях няма как да се прояви еднакво на всички географски ширини ?  В тази посока попитах ?

На този въпрос предполагам и ти можеш да си отговориш. Рени, защо има именно наводнения и то в Австралия на фона на новолуние в Риби, което е на мидпойнт Сатурн/Уран ?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #63 -: Март 23, 2021, 06:19:20 pm »

Венера е женска планета ,тя не може да бъде мъж,но може да е жена не в женски образ,тоест-мъжкарана.
« Последна редакция: Март 23, 2021, 06:22:07 pm от Сафо »

Рени

• Hero Member
« Отговор #64 -: Март 23, 2021, 06:22:52 pm »
Цитат
Новолунието е в Риби на мидпойнт Сатурн/Уран за целия свят.
Това е ясно, но нали Сатурн и Уран ще държат различни теми за различните държави, т.е. мунданната квадратура между тях няма как да се прояви еднакво на всички географски ширини ?  В тази посока попитах ?

На този въпрос предполагам и ти можеш да си отговориш. Рени, защо има именно наводнения и то в Австралия на фона на новолуние в Риби, което е на мидпойнт Сатурн/Уран ?

Аз ще питам пак, но след време, че сега нещо явно не го формулирам разбираемо.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #65 -: Март 23, 2021, 06:30:45 pm »

Венера е женска планета ,тя не може да бъде мъж,но може да е жена не в женски образ,тоест-мъжкарана.
Всяка планета има женска и мъжка половина/страна.
В момента Венера е в Овен и родените жени с такава, ще проявяват мъжката й страна, а родените след 26.03- 01.04, нейната женска страна.
Така както Изтока е мъжки,маскулизиран, дневен, топъл, положителен, духовен, така Запада е женски, нощен, студен, негативен, религиозен, материален.
Венера в момента все още е източна, математически, и може би примера ми не е много подходящ, но сложи посоченото за източен или пък наблюдавай как се проява на практика нейното положение.  :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #66 -: Март 23, 2021, 06:55:31 pm »
Рени,Венера и Луна са женски планети,нали?Слънце,Марс и Юпитер са мъжки.Това,че всяка една планета може да изявява повече мъжки,или повече женски качества в зависимост от това как е поставена е вероятно да е така.
Аз имах предвид картата на новолунието в риби,когато Венера е в риби съвпад Нептун.Венера/Нептун-музика,поезия,артисти и т.н.Понеже в картата на новолунието Венера е близо до Слънцето-изгоряла,помислих,че е възможно някоя видна дама от артистичните среди да "изгори",да си отиде.....В картата с координатите на София,к5 е везни,Венера в риби е 6ти от 5ти-болнично заведение.Не съм сигурна за това,дали е така,или не,но щом видях картата си го помислих,съжалявам,че не го написах.
« Последна редакция: Март 23, 2021, 06:59:47 pm от Сафо »

Рени

• Hero Member
« Отговор #67 -: Март 23, 2021, 07:18:46 pm »
Сафо, ти си жена, нали ?
Носиш ли в себе си мъжко (то) ?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #68 -: Март 24, 2021, 06:20:43 am »
Сафо, ти си жена, нали ?
Носиш ли в себе си мъжко (то) ?
Асц в мъжки знак,Слънце в мъжки,Луна в мъжки,у1 в мъжки.......чудя се понякога дали нося женското!? ::)
Меркурий у1 мисля,че е източен . :)
« Последна редакция: Март 24, 2021, 06:22:42 am от Сафо »

Рени

• Hero Member
« Отговор #69 -: Март 24, 2021, 10:10:51 am »
Сафо, всички носим и от двете, така е и със символиката на планетите. :)

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #70 -: Март 26, 2021, 10:46:12 pm »
Цитат
dir.bg: Facebook представи устройство за четене на мисли

Време е да спрем да мислим. 😎

Наистина чете мисли. И други хора, също като мен, са забелязали, че като си мислят за нещо, след това Facebook им пуска реклами, свързани с това.

Хермес

• Sr. Member
  • Публикации: 282
« Отговор #71 -: Март 26, 2021, 10:53:46 pm »
Цитат

Наистина чете мисли. И други хора, също като мен, са забелязали, че като си мислят за нещо, след това Facebook им пуска реклами, свързани с това.
Вашите мисли сигурно ги четат, моите не съм забелязал, защото често ги сменям и не могат да смогнат. 😄

Om

• Sr. Member
  • Публикации: 365
« Отговор #72 -: Март 26, 2021, 11:19:03 pm »
Цитат

Вашите мисли сигурно ги четат, моите не съм забелязал, защото често ги сменям и не могат да смогнат. 😄

Застани до компютъра си, отвори Facebook и мисли наистина силно и ясно за нещо, може и с лека емоция и да видим дали на следващия ден няма да го рекламират. Но, трябва да е нещо, дето може да се рекламира.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1233
« Отговор #73 -: Март 27, 2021, 04:04:31 am »
Направих експеримента. Отворих си тела на фб и много мислих и визуализирах един обект, женска глезотия, преди това не съм имала такива реклами. Сега чакам и ще дам ов. Даже ще продължа да мисля, за да го стимулирам. По други сайтове не съм ровила за това, не съм пускала търсачка на нито едно ел средство по темата. Сега е моментът да се докаже теорията.

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #74 -: Март 27, 2021, 06:22:15 am »
Тези дни в разговор стана въпрос за обработка на дърво и затова, че можем да си направим нещо и сами, не е толкова сложно за изработка и споменах, че за целта вероятно е нужен ъглошлайф. Днес в приложението на тела за времето ми излезе реклама освен с някои от нещата, които съм търсила и съм се интересувала в нета-а, но и реклама за ъглошлайф и инструменти.
« Последна редакция: Март 27, 2021, 06:24:36 am от starinthenightsky »