Сафо, ето карта на равноденствието от 2014 г
Как би я тълкувала, а след това аз ще ти кажа важните събития за периода.
В тази карта МС/ИС са на оста на катастрофите.Асц е в дева-здравеопазване,работа,ежедневие,домашни любимци,Луна,Венера и Слънце в 1ви дом.Грижи ,сплетни ,Тайни ,около жени ,Детски градини,или учители са в полезрението,не с добро,Луната е у11,Венера на 9ти и 2ри дом и са в 1ви-организация ,издига жена ,жена става популярна.Меркурий у1,у10 е във втори дом-неаспектиран,но в антисия с Нептун у7ми .Финансови сделки,източване на пари,счетоводни измами.Марс у8,у3 в 4 ти дом-пари идват в дома за някакви проекти(стрелец е двоен знак).Но Марс в 4ти може да е взривоопасен ,в нощна карта ,извън секта-не е добре поставен,но силен .Стрелба,Но у4 и 7ми домове-Юпитер е в 12дом-Някой отпатува в чужбина,на топло-взел едни пари и ги изнесъл,или се е покрил.Юпитер на к12-задейства и 6ти дом,водолей-сделки за ток,електроника,електропреносни системи,машини,не са успешни-провал на някакви преговори,дадена е гласност,разчуло се е.Възможно е да е пострадал уред/машина ,у6 в 8ми(Уран),инцидент по време на работа с ток.Сатурн е в 3ти дом в картата в напрегнат аспект с Юпитер-някой,нещо е спряно ,спряла е някаква сделка.По 12 ти дом са затворите и болниците,възможно е сделката да е свързана с апаратура за болнично лечение.Бих пратила и някой в затвора ,но лъв не е такъв знак,по-скоро ,човек с висок ранг се е забалявал по лъвски и всичко е излязло наяве-Слънце у12 е в 1ви дом.Още много неща мога да пиша по картата,за домашни любимци например,или хрумва ми,че може нещо голямо да е било сензация за малко-слон.
Но,жена ,която ще е популярна за периода с нещо.