Автор Тема: Прогресивна Луна  (Прочетена 200781 пъти)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4291
Re: Прогресивна Луна
« Отговор #1365 -: Юни 02, 2023, 04:12:43 pm »
guapa79, пълен абсурд е да чакаш само по прогресивна Луна във Везни споделени чувства и прочие любов. Отделно, че казваш 6 дом.Гледай си у5,5дом,аспекти по различни техники и така..

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 257
« Отговор #1366 -: Юни 02, 2023, 07:10:22 pm »
И аз смятам като Ребека ,че не трябва да се надяваш на прогресивна Луна във Везни.Аз се разведох при прогресивна Луна във Везни преди много години.И аз имам три планети в Лъв /Меркурий-У  на 4 и 7 дом,Слънце и Марс/ ,а наталната ми Луна е във Везни.Не казвам ,че нямаше и други дирекции и транзити,които са предизвикали събитието.При мен прогресивна Луна работи много ,но при съвпад Слънце,прогресивно новолуние и когато минава през главните оси в хороскопа.Виж ,ако имаш натална планета на 5 градус на Везните ще е друго,макар че едва ли ще е свързано с партньорство  в 6 дом
« Последна редакция: Юни 02, 2023, 07:34:41 pm от julia »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12111
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1367 -: Юни 02, 2023, 08:31:47 pm »
guapa79, да, ПР Луна във Везни си" мисли "за Венера, нормално е човек, да е емоционално свързан с нейните теми. Наблюдавай в следващите 2, 5 г, статуса на транзитна Венера, знаци, аспекти, домове, фаза и как това се отразява на романтичния ти живот и сферите, които са под нейно влияние. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

terrarossa

• Full Member
  • Публикации: 206
« Отговор #1368 -: Днес в 05:38:27 am »
Моята прогресивна Луна е на последни минути в Овен в момента, след около половин година ще влезе в 5 натален, интересно, следя. Пр. МС се готви също сменя знак и вече е в Стрелец, а скоро и дом -ще влезе в 12 д, а иначе дирекционен Марс е на ас.

Допълвам: прогресивна Венера е ретроградна и о ужас! загнездена е между Уран и Нептун без изглед за промяна.
« Последна редакция: Днес в 10:55:18 am от terrarossa »