Аз имам много добро мнение за предаността на водолейските слънца - първото нещо, което научих от астрологията на 4год беше, че тате е водолей
Но, все пак - по Слънцето / позиция/ аспекти ли търсим отношение на човека към предаността.
Днес докато вървят разгледах хипотезата за предаността и знаците, в които Сатурн има достойнство.
И пъврите асоциации - Овенът е предан - към "съм- то " на нещата- каквото прави- ако си с него си защитен вид. После - Рак- Сатурн в заточение- Раците, ако трябва да гушкат, че да покажат колко обичат- става задушаване, но съм забелязал при доста Раци "мощта на нуждата". Може да се каже,че Ракът е предан към онова, което чувства за дом и сантиментите. Лъв - преданост към желанията си, ако има устойчивост на идентификацията и желанието, имаме преданост към свързаните с него, а от друга гледна точка той иска от другите преданост
. Везни- Сатурн екзалтира- преданост към спора
У доста Везни се наблюдава предаността на едно по- повърхностно ниво. Предаността е към нуждата от свързаност. А към конкретен човек ? - е тъкмо везнишка дилема. Козирог - преданост, най- плътно се изразява, към много неща е предан Козирога или би трябвало да се разгръща в тази посока- предаността като въпрос на честта, но - ето, че - както в картата, която бях пуснал за разглеждане- Козирог със Сатурн в Риби- към кое ще е предан?
Водолей- предаността е към приятелите, а интимните партньори също са и приятели . Преданост към идеите, хваща някоя книга, някоя идея и тя му става като "сакрален текст" за месеци или години напред.