Автор Тема: Пълнолуние и Лунно затъмнение на 7.09.25г.  (Прочетена 700 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7988
Карта на Пълнолунното затъмнение в 15*на знак Риби с координати на София.
Изгрява Овен ,Марс на к7 ,откъм 6ти дом,заточен.
Лунацията е взаимна рецепция по управление с Юпитер,упр.9 и 12 ти домове.Почести,заря,тържества,концерти.
Луната е сх.съвпад със Сатурн в 12дом,упр.на 10 и 11домове.
Сатурн е малефика в нощна карта.
Повод за недоволство ще има,вероятно повод отново ,ще са хосписи,затвори,болнични заведения и подобни .
Меркурий е изгорен ,в 6ти дом.
Юпитер и Марс са ъглови,събития по техните управления
 и сигнификации.
Чужденци,църковни дела,паради и шествия,годишнини предстоят.
Откривания на магистрали/пътища.
Партньорства ,полиция ,сезонни вируси.

« Последна редакция: Септември 04, 2025, 11:34:49 am от Сафо »

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1359
Re: Пълнолуние и Лунно затъмнение на 7.09.25г.
« Отговор #1 -: Август 29, 2025, 05:58:49 am »
За мен най-съществен тук е Сатурн у 10, пак в Риби, в 12. Тихомълком връщане на предишни правила, порядки, ред. Вземане превес на предишни/дълго управлявали лидери в сянка. Сивият кардинал се завърна.

Бисекстилът Плутон у8 на10/11, Уран в2 и Нептун в 12 - въздействие върху масите, в частност евроконверсия, но не само.
« Последна редакция: Август 29, 2025, 06:07:29 am от Люба »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2167
« Отговор #2 -: Август 29, 2025, 10:04:13 pm »
При мен е по оста ИЦ/ МЦ.
Кой знае дали не е знак за смяна на работата…
Но и да не се класирам , все пак е показателно какво се случва в периода.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12891
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3 -: Септември 01, 2025, 10:50:14 am »
Лунно затъмнение със Сатурн дава предпоставки за оскъдици, липси, разрушения, разгърнато във времето; предпоставки и за бури, корабокрушения( във връзка с фазов Меркурий/ветровете), проблеми с водите, и по  реки, и по море, като замърсяване, може да предизвика силни приливи(пълнолуние). Застудяване, мъгли, мрачно, облачно време. Понеже е межу лятото и есента, едва ли до заледяване, но по високите места може да завали сняг. Но, силният и единствен управител на затъмнението, Юпитер, пък носи тенденции към нарастване на благата, мир, спогодби, подаръци, жестове на добра воля. И Сатурн, и Юпитер са  в животински знаци, по някакъв начин животинските твари влизат активно в ежедневието/живота ни, някои като напаст, вредители  (по Сатурн), други като освобождане от тяхната вреда и съответно изобилие, да се увеличи броя на полезните за нас (по Юпитер).
Меркурий е особено конфигуриран със Светилата и е фазов-промяна в обичаи, традиции, закони. А, това че е срещу Луна, активира флегмата, настинки със съха кашлица.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

leovita

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #4 -: Септември 01, 2025, 12:04:38 pm »
Това Пълнолуние , което е лунно затъмнение ми е в точен съвпад на Луната с Юпитер, в 4 дом ми е в натала,  и Слънце съвпад с Марс и опозиция на Луната , в 10 дом ми е в натала. Също така Луната прави точен тригон с асцендента ми и тригон с наталния ми Сатурн. Не знам как да тълкувам съвпада на Луната с Управителя на затъмнението Юпитер в моята карта и опозицията с Марс .

Рени

• Hero Member
« Отговор #5 -: Септември 01, 2025, 01:20:54 pm »
leovita, има предпоставки за промяна в личен и  професионален статус в рамките на 6 до 12 месеца.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6 -: Септември 11, 2025, 09:04:49 am »
Уран смени фаза по затъмнение.
Размирици и бунтове по света.
Прочетох за събитията в Непал,Франция и Полша.Израел пък въобще не ми се коментират.

Рени

• Hero Member
« Отговор #7 -: Септември 15, 2025, 11:34:25 am »
Сафо, размириците и бунтовете са по Марс, по източна Венера, по новолуние или пълнолуние с Марс, с нарастваща или намаляваща Луна към Марс.
Транссатурновите планети винаги са в ущърб без значение, дали са ретро, директни в кой знак са.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8 -: Септември 15, 2025, 04:18:22 pm »
Рени,да ,схванах.
Но все си мисля,че има значение ,особено по затъмнение,че Уран сменя фаза.Размириците по Марс,източна Венера,но специално в Непал , поводът беше спирането на социалните мрежи(уран в близнаци),а в Полша -руски дронове(отново Уран),навлязоха в територията?

Рени

• Hero Member
« Отговор #9 -: Септември 16, 2025, 10:19:23 am »
Сафо, Уран, Нептун, Плутон нямат естествени сигнификации за никоя житейска или социална сфера. Те могат да усилват, разрушават, без видима причина, защото не са изследвани техните цикли.
Социалните мрежи по 11 дом домът на Юпитер и косигнификатор Слънце, в годишна карта функционалния управител на знака на върха на 11 дом, инвазия- Марс, чрез техника (дрон) Марс- Меркурий; Меркурий също е сигнификатор на воюващи и враждебност в някои от фазите си. Пускаш годишните карти на Непал и Полша и гледаш, дали появата или изчезването на изброените планети са на силни места, дали Марс, Меркурий, Юпитер, Слънце са ъглови наранени, в кой квадрант са, за да определиш през кое време от годината.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #10 -: Септември 16, 2025, 06:03:34 pm »
Рени,благодаря за старанието ти да ми обясниш,и ,да,аз съм съгласна с нещата,които пишеш .
Плутон,Нептун и Уран нали ги споменаваме все пак....как нищо да не сигнифицират? ;)гледам разни популярни астролози около тях въртят вселената
Нептун нали с кино се свързва,освен с морето,билки и алкохол и т.н и т.н.(заедно сме ги споменавали тези неща в други теми) :)
Разбира се,че се работи с планетите до Сатурн,друго не е нужно,но трябва да вкараме и малко екзотика от съвременния свят.
« Последна редакция: Септември 16, 2025, 06:32:20 pm от Сафо »

Рени

• Hero Member
« Отговор #11 -: Септември 16, 2025, 07:29:49 pm »
Сафо, за да бъдеш сигнификатор на някого или нещо трябва да сме запознати  с неговата природа,  качества, цикъл. Венера е естествен сигнификатор на приятното, красивото, брак, естетика и т.н. все приятни теми от живота защото знаем, че нейната природа е умерено влажна и топла, а орбитата й около Слънце е почти кръг, оттам и смисълът, че пропорциите са нещо красиво, а това че се появява като Зорница и Вечерница на едни и същи места, с малко отклонение, позволява да се прави прогноза.
Уран наблюдава ли си го как се появява, в кои места, носи ли винаги екстремно време, примерно, как тогава да е сигнификатор на нещо, свързано пряко с живота ти или обществените нагласи ? Писала съм защото тогава толкова съм знаела и разбирала как и с какво работи астрологията, и ми е било по-лесно да обясня ситуация с нещо, което не може да се провери, за да позная. Ти си от поколението на '70 те, помниш ли в България да е имало размирици всяка година ? Уран всяка година сменя фаза, имало е години и в коридор на затъмнения ? 
Затвори за 7 дни всички мобилни устройства, наблюдавай 1/4 цикъла на Луната, вятърът, римаш дворче и природата, наблюдавай и себе си, кога мълчиш, говориш, се усмихваш, хапваш и записвай, След това провери какво се е променило за тези 7 дни- къде е бил Уран на 16.09 и къде на 23.09. ;)