Автор Тема: Новолуние в знак Скорпион-20.11.25г.  (Прочетена 740 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6579
Re: Новолуние в знак Скорпион-20.11.25г.
« Отговор #15 -: Ноември 27, 2025, 07:47:50 pm »
При мен ще е в съвпад със Слънцето ми в 9 дом У7 на 0 градуса Стрелец.
Не знам дали има връзка, но точно тогава беше онази продажба по olx с онзи човек с турско име, който трудно се оправяше с българския.
Вчера един приятел се преби, докато се опита да скочи едни стълби с колелото и сега на мен ми е много гадно, че тогава се бях залисал и не успях да предотвратя по някакъв начин, да го спра. Отърва се само със счупване на кутрето и добре, че беше full face каската!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14114
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #16 -: Днес в 05:37:52 am »
В хороскопа, построен с координати на българската столица, Новолунието в Скорпион попада в 12-ти дом, в съвпад с ретрограден Меркурий и в опозиция с планетата Уран, също ретроградна. Уран е висшата октава на Меркурий, планетата на ума и комуникацията, а тук Меркурий е в "Сърцето на Слънцето" , което  предполага период на изключителна умствена яснота, силни ментални прозрения и връзка с по-висше знание. Умът е тясно свързан с паметта – Луната, съзнателно ще ни кани да се освободим от стари истории и приветстваме ново, вътрешно начало. Но покрай опозицията с Уран е възможна внезапна смяна на курса, неочаквани обрати и катаклизми, а те обикновено могат да бъдат интегрирани конструктивно. Това е така, защото в същото време Меркурий е в голям хармоничен тригон със Сатурн и с господаря на хороскопа Юпитер. Господарят на кармата Сатурн в този хороскоп управлява финансов втори дом и трети дом, по който са комуникация, договори, а понеже е ретроградна, възможно е да има преразглеждане, нанасяне на корекции на оформени документи и договори, например на новия финансов бюджет за следващата година. В последните дни на ноември Сатурн и Меркурий напускат ретроградната фаза, а планетата на дипломацията и на парите Венера навлиза в знак Стрелец, така че страстите около новия бюджет и приемането на единна европейска валута би трябвало да се успокоят, да се намери общ език и вземат разумни решения за близкото бъдеще.
Венера, по време на прехода в знак Стрелец, е в опозиция на Уран и в тригон с Нептун, което може да постави на изпитание партньорства от всякакво естество. И тук на помощ идва мъдрият Сатурн, във взаимна рецепция по екзалтация с Венера, на която не остава друго, освен да помечтае за вълнуващи приключения, подклаждани от Уран, надянала розовите очила на Нептун. До разпад на установени вече партньорства едва ли ще се стигне, освен сериозната намеса на строгия Сатурн, то новата Луна и Уран са във взаимна рецепция по екзалтация. За планетата Уран се знае, че действа неочаквано и мълниеносно, но нейната енергия не винаги е разрушителна, а може да бъде проблясък за нови идеи и революционни открития, за иновативен подход при отдавна назрял проблем. Скорпион е знак на прераждането, на дълбоката трансформация и макар Луната в този знак да е в падение, то покрай взаимната рецепция с Уран и хармоничните аспекти с Юпитер и Сатурн, може да осъществи обновления и да планира стратегически начинания.
Това е част от написаното за Новолунието на моята страница https://www.facebook.com/photo?fbid=1464379032358333&set=a.487708323358747

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14114
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #17 -: Днес в 05:45:45 am »

Няма планети по ъглите на хороскопа,но някъде по света,където лунацията попада на главни оси,са възможни безредици,наводнения,нападения,катастрофи и подобни инциденти,свързани с вода,кал.Свлачища.Преразглеждане на закони,нови правила и изисквания,връщане на документи и споразумения на дневен ред.

Някъде по света... в Сандански - наводнени улици, жилища и кал