Автор Тема: Пълнолуние 3 януари 2026г.  (Прочетена 157 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14141
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Пълнолуние 3 януари 2026г.
« -: Декември 28, 2025, 06:49:47 pm »
Първото за 2026 година Пълнолуние настъпва на 3 януари в 12:02 часа и попада в 13°01' на зодиакален знак Рак.
Пълната Луна, освен със Слънцето, е в опозиция с планетите Венера и Марс.
Луната в Рак и в 4-ти дом е в своя знак и дом по управление.

Луна в съвпад със Сириус: Прекрасен и блестящ живот; велика, изтъкната и пищна природа.

Успех в бизнеса, влиятелни приятели, добро здраве, благоприятни промени в дома или бизнеса. Ако малефик е със звездата Шеат, смърт от огнени оръжия или от зверове; Нептун в 12д. съвпада с Шеат

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8109
Re: Пълнолуние 3 януари 2026г.
« Отговор #1 -: Януари 01, 2026, 08:07:00 am »
Асц в знак Овен-нещо ново,с екзалтиран Марс в 10дом,обаче изгорен.Марс управлява и 8ми дом от картата,ще има видимост по неговите сигнификации и управления.Картата е дневна,а Венера също е над хоризонта,упр.на 7ми дом.Финансова система,пари,ценности.Слънцето упр.6ти дом,домът на здравето.Вероятно вирусните заболели ще се увеличават.Проблеми около здравна система,увеличение на данъци и такси.Луната в 4ти върви към Юпитер,факт-вече сме от така наречено голямо европейско семейство и във финансово отношение.Сняг.Вода.Лавини.
Марс ранява и двете светила.Правителството с нови изцепки.Данъци и такси-само в евро.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2170
Re: Пълнолуние 3 януари 2026г.
« Отговор #2 -: Януари 01, 2026, 05:22:08 pm »
При мен в 1- ви дом, съвпад с нат. Луна.
Почвам да си отдъхвам след нашествието на транзитни планети, и позиращи АЦ и Луната ми, чак не ми се тръгва на работа.
Много ми е притеснено как ще се оправям с едни суми, които събираме за обедно хранене- и досега беше  зор събирането им, сега си представям какво мазало ще е.
След лудото пазаруване последните 3-4 месеца си поставям спирачка, Луната е У1, У2.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...