Автор Тема: Пълнолуние в знак Везни 02 април 2026г.  (Прочетена 169 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14226
    • https://victoryastro.blogspot.com/
 Пълнолуние в 12°21' на зодиакален знак Везни, което се случва в 05:12 часа на 2 април 2026г
В хороскопа на Пълнолунието, построен за столицата, Луната е в началото на 8-ми дом, ще осветли теми, свързани с кредити, дългове, шпионаж, парите на партньори / коалиции/ и др.

При мен във втори дом  ище активира двете опозиции Слънце–Луна и Венера-Юпитер, но е в тригон със Сатурн У5 в 5д.   

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8238
Re: Пълнолуние в знак Везни 02 април 2026г.
« Отговор #1 -: Март 27, 2026, 11:13:58 am »
Много активност в тази лунация има.Асц във Водолей,Сатурн в падение.Активен е тригона Меркурий/Юпитер 1ви -5ти домове.МС-ИЦ на неподвижни звезди(Антарес-Алдебаран)
Меркурий и Марс в 1ви дом-видимост по техните сигнификации и управления.Темите– ученици,договори,транспорт,търговия на дневен ред.Великденски празници предстоят,пътувания,проблеми,инциденти.Марс-полиция,пожари.Акциите срещу купуване на гласове продължават,ще има екшън.Силна Венера във 2ри дом-пенсионерите и социално слаби,ще получат допълнителни пари,вероятно и замислените 20Е ще се раздават.
Луната в 8ми дом е показателна,палец за драми.
Слуховете за падане от власт на някой,дали ще са достоверни?
« Последна редакция: Март 27, 2026, 11:28:18 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #2 -: Март 27, 2026, 07:30:12 pm »
Диспозитор на знака на Пълнолунието е Венера В Телец – в своя знак и дом, но в квадрат с Плутон в 12д. , така че пак задкулисието ще решава дали и колко пари ще има, и за кого!

Луната иначе е в хармоничен аспект с Плутон, но в опозиция с господаря на хороскопа Сатурн и с Юпитер заформя Тау квадрат. Юпитер управлява МС и е в производен 8-ми от 10-ти, някой управляващ може да предаде Богу дух. И този някой да е свързан с чужбина, да е от друг етнос.

Пълнолуние в същия градус на знак Везни е имало на 2 април 2007г. Може да се върнете назад във времето и да си спомните кои теми от живота ви са бил активни тогава, на мен тогава ми донесе много подаръци от чужбина и любов.
« Последна редакция: Март 27, 2026, 07:36:52 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3 -: Март 29, 2026, 05:20:33 pm »
Пълната Луна във Везни съвпада с фиксираната звезда Алгораб, която съчетава качествата на Сатурн и Марс, и се смята, че създава всякакви препятствия, особено ако преобладава влиянието на Сатурн. Показва забавяния, отлагания, препятствия и ограничения, които водят до загуби, провали, лошо управление на бизнеса и враждебност. В хороскопа на Пълнолунието, построен за българската столица, пълната Луна попада в началото на 8-ми дом и ще осветли теми, свързани с държавни дългове, тайните служби, шпионаж, корупция, организирана престъпност, войни и убийства, масови епидемии, природни бедствия.
 С Юпитер в Рак имат приемственост, понеже планетата на голямото щастие е екзалтирана в знака, управляван от Луната. Но Юпитер се явява връх на напрегната конфигурация Тау квадрат, образувана с Пълнолунието, което всъщност е опозиция между Луна и Слънце. Конфигурация Тау квадрат е динамична, а в кардинални знаци е още по-изразена енергията за работа със замах, за бързи решения по отношение на партньорства, кой с кого остава или напуска сключен договор, Слънцето управлява партньорски 7-ми дом.
« Последна редакция: Днес в 01:19:07 am от akruks »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8238
« Отговор #4 -: Март 29, 2026, 08:30:25 pm »
Акрукс,може би имаш предвид взаимното приемане Луна/Венера.
Ще раздават помощи на социално слаби,пенсионери -хранителни продукти.