Здравейте,
Бих се радвал на вашето мнение и помощ при разчитането на наталната ми карта.
Роден съм на 18.08.1982 г. във Варна. Часът, с който работя в момента, е 15:21 ч., но той е получен чрез ректификация и не мога да гарантирам, че е напълно точен. Затова ще ми бъде интересно и мнението ви дали картата и Асцендентът отговарят на основните събития и особености в живота ми.
Най-много ме интересуват следните области:
– основният ми характер и психологическите модели, които се виждат в картата;
– начинът, по който преживявам любовта, привързаността и отношенията с жените;
– защо понякога задържам емоциите дълго време и ми е трудно да се освободя от определени чувства или хора;
– силните ми страни, талантите и посоката, в която бих могъл да се развивам;
– какви житейски уроци и повтарящи се теми се открояват най-силно;
– какво показват настоящите и предстоящите транзити за личния ми и емоционалния живот.
По собствените ми наблюдения съм човек, който преживява нещата дълбоко, но невинаги показва емоциите си директно. Склонен съм дълго да анализирам определени отношения и ситуации, да се привързвам силно и понякога да поставям нуждите на другите пред своите. Интересно ми е дали това се вижда ясно в картата и кои аспекти или позиции го обясняват.
Ще съм благодарен както за общ прочит, така и за мнения относно конкретни аспекти, домове или конфигурации, които ви правят впечатление. При необходимост мога да дам и дати на важни житейски събития, които да помогнат при проверката на часа.
Благодаря предварително на всеки, който отдели време да разгледа картата ми.