Ха, кое ли да е случайно, последният час разсъждавам върху хороскопа на най-добрата ми приятелка, която от5г. е с онкологично заболяване. На картата й това се вижда и от самолет. Казвала съм, че там е слабо място, не е ходила на специалист никога преди да й го открият...В същия момент влизам тук и попадам на първия пост на Гаури...
Тирадата ми е затова /и към Гаури/ че НЕ си длъжен според мен да програмираш хората с бъдещи катастрофи от какъв да е вид, при положение,че има 3 вида проявления дори на марс, плутон и другите...1.физическо2.емоционално-психическо3.ментално
Да, може да се предупреди човекът евентуално, че е склонен ...
Парамаханса Йогананда споделя подобно нещо от своя живот в книгата си
Друго, НЕвинаги този тип аспекти на малефици дават същия род събития. Аз неслучайно писах за моя марс в темата за марс...
СЪЩО никога не казвам, че човекът ще умре внезапно, имам приятел с уран и марс в 8 дом...
Уважаван от мен автор казва: "Лошото на добрия астролог е,че прави верни прогнози" Тоест този вектор, който той слага с мисълта си върху очакването на "пациента" при слаба концепция, воля и наличие на страх от последния, обикновено се сбъдва.