Автор Тема: Авто-катастрофа  (Прочетена 13984 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Re: Авто-катастрофа
« Отговор #15 -: Юни 24, 2013, 05:56:22 pm »
Нещо бъркам, защото в навамшата, която построих с Джаганатха хора, Венера действително е дебилитирана в Дева, но Раху е в Близнаци (не са в един знак).

В раши Раху е в последните 3 градуса и 20 мин. (последна навамша) на Везни, нали така? Везни е кардинален знак, значи първата навамша на Везни попада във Везни. Значи 9-тата (последна) навамша попада в 9-тия знак от Везни, който е Близнаци.

Гаури, с коя програма правиш картите - раши/навамша?
« Последна редакция: Юни 24, 2013, 06:01:07 pm от Mirabella »

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #16 -: Юни 24, 2013, 06:19:54 pm »
Kaто здравословен проблем може да бъде разглеждано прог. Луна в съвпад с нат. Слънце активирани от тр, Юпитер и тр. Сатурн в съвпад с нат. Юпитер.  Слънце и Луна- свързани с физическото тяло. Юпитер и Сатурн- здраве. Имало е и опасност за живота- заради 4 и 12 домове, но за мен катастрофата не е видна.
Дано се оправи бързо момичето.

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #17 -: Юни 24, 2013, 06:20:46 pm »
И аз съм с Джаганатха. При мен дава тези карти - 18 юни 1994, 7:45 (GMT+2), Ingolstadt 11E26, 48N46.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #18 -: Юни 24, 2013, 06:58:19 pm »
Има варги (от по-висок порядък), където Раху и Кету попадат не в опозиторни знаци, а в един.
Аз лично не мога да му намеря обяснение, но има и такива случаи.

Варгите не следват астрономическата логика, а друга - математическо делене на знаците на по-малки части. Затова Меркурий и Венера могат да бъдат на по-голямо ъглово разстояние от Слънцето в сравнение с допустимата реална елонгация (по същия начин се получава и в западната композитна карта, която се построява на принципа на мидпойнтите).
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Kaya

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #19 -: Юни 24, 2013, 07:01:31 pm »
гледам  по  западната:
1)   смятам, че е родена  малко по - рано ( проста ректификация по събитието)  ще даде  кофти събитие  тази година;залагм на 26  гр асц или 25, 5- става дума за  4-10 мин  разлика с разждането; в противен случай щеше да има кофти събитие следващата година;
2)   дирекционно меркурий, управителят на  3 (катастрофи)  идва от  12 ( болници) и застава на асц- физическото тяло- когато планета идва от 12 и застава на асц  обикновено става дума за сериозна хоспитализация  и засягане на здравето;
3) дирекционен  уран  идва от  6 почти на куспидата на 7  и застава на  К8, а уран управлява и К8   и определено се свързва с инциденти и с травми имаме двойно подчертаване на   събитие- бтв. това е било животозастрашаващо събитие!!
4) и не на последно място имаме ингрес на дирекционен сатурн в  овен-  когато имаме комбинацията  марс-сатурн става дума за кости, чупене и т.н ( лично аз си счупих ръката  в китката при ингрес на дирекционен сатурн във везни без всякаква друга индикация)
да не говорим, че след 3 години отново ще има  някаква подобна ситуация, а в най- добрият случай ще има  малко нежелано забременяване от момиченцето;

p.p. само да допълня - 1 управител на 8  си е все още сатурн , който ингресира дирекционно в знак на марс- операция и нараняване и кости  със сигурност; а уран идва на върха на  8 дом= инцидент по темата на осми кости; и пак да напомня за  мерк, който идва от 12 върху асц.
определено  става дума за инцидент, болница, операции-  и определно се вижда инцидента; в случаят часът е много важне и отговаря както съм написала на малко по - ранен такъв;
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 08:51:32 am от Kaya »

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #20 -: Юни 24, 2013, 10:08:31 pm »
Гаури, може ли да те попитам нещо? Как правиш в Джаганатха Хора двете карти (раши и навамша) да излизат една до друга и под тях да стоят позициите на планетите? Доста е удобно, а не знам как се прави.
Лили, въпросът ми е и към теб.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #21 -: Юни 24, 2013, 10:18:36 pm »
Не ги гледам така, но сигурно някъде има такава опция. Имаш предвид да излизат една в друга?

Пробвай да влезеш в менюто View --> Two vargas together.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #22 -: Юни 24, 2013, 10:40:12 pm »
Имам предвид, както Гаури е направила тук - http://astra.la/forum/index.php?topic=162.msg2250#msg2250 (първата картинка). Двете карти една до друга и планетарните позиции под тях.

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #23 -: Юни 24, 2013, 11:14:33 pm »
Благодаря ти, Гаури!

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #24 -: Юни 25, 2013, 11:15:50 am »
И на мен ми хареса, но някои неща ме смущават

Всички с планети в 12-ти неизбежно лежат в болница?
Евентуално и тези с планети в 11-ти и 10-ти-края

Например в тази карта-била ли е в болница на около 19?
http://astra.la/forum/index.php?topic=56.msg224#msg224

Papy

• Hero Member
« Отговор #25 -: Юни 25, 2013, 12:16:32 pm »
Аз не споря, но ми се искаше малко по-конкретно ако може кая да каже
Например картата на сайоми показва ли същите неща?

А при теб-казваш период на венера-а това означава ли дир венера на асц?

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #26 -: Юни 25, 2013, 12:21:55 pm »
Плашете мe  ;D Слънцето ми е там, а също и Меркурий, който не е особено читав, че и по прогресия е ретро и няма да излезе от този 12-ти до живот, прогресивната Венера и тя отиде там. Слънцето е У6 заедно с Меркурий. Дир. Меркурий скоро ще направи опозиция с Плутон У8 и Луната ;D Май има и още плашещи работи, ама не искам да гледам  :)

Papy

• Hero Member
« Отговор #27 -: Юни 25, 2013, 12:29:28 pm »
Не се стряскай още, сатен :)
Чакай да разберем правилно нещата, после ще се плашиш колкото си искаш :)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #28 -: Юни 25, 2013, 01:04:41 pm »
Ха, кое ли да е случайно, последният час разсъждавам върху хороскопа на най-добрата ми приятелка, която от5г. е с онкологично заболяване. На картата й това се вижда и от самолет. Казвала съм, че там е слабо място, не е ходила на специалист никога преди да й го открият...В същия момент влизам тук и попадам на първия пост на Гаури...
Тирадата ми е затова /и към Гаури/ че НЕ  си длъжен според мен да програмираш хората с бъдещи катастрофи от какъв да е вид, при положение,че има 3 вида проявления дори на марс, плутон и другите...1.физическо2.емоционално-психическо3.ментално
Да, може да се предупреди човекът евентуално, че е склонен ...
Парамаханса Йогананда споделя подобно нещо от своя живот в книгата си
Друго, НЕвинаги този тип аспекти на малефици дават същия род събития. Аз неслучайно писах за моя марс в темата за марс... 8)
СЪЩО никога не казвам, че човекът ще умре внезапно, имам приятел с уран и марс в 8 дом...
Уважаван от мен автор казва: "Лошото на добрия астролог е,че прави верни прогнози" Тоест този вектор, който той слага с мисълта си върху очакването на "пациента" при слаба концепция, воля и наличие на страх от последния, обикновено се сбъдва.
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 01:11:02 pm от enigma »

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #29 -: Август 05, 2016, 09:43:41 pm »
29 Юли т.г.   23.40ч. - това е момента на  жестока автомобилна катастрофа със сина на моя близка.Момчето все още е в кома и едва вчера докторите са му оперирали крака,който е бил счупен.Основният проблем е в белите дробове,тъй-като удара в дърво е поет изцяло с гръдния кош.Засега лекарите не се наемат да дават обнадеждаваща прогноза и казват,че състоянието остава критично.
По натал у8 е в Близнаци/бели дробове/,което според мен индикира важността на инцидента.Дирекция на у8 Меркурий е на МЦ..У3 /бели дробове/Сатурн е в опозиция с Марс У6..
Вие как виждате развитието на ситуацията ? :(