Happy58 проблемът не е в обаждането ти,а в начина по който го правиш,както казах - лично мнение,но трябва малко по дружелюбно според мен.
Стига бре! В повечето случаи хората имат нужда от ритник в задника да се мръднат!!! Това е елементарен физичен закон! Първи закон на Нютон ако се не лъжа: всяка система в покой може да се приведе в движение само и единствено от външна сила!
Веселин си има навика да мрънка и да изпада в някакви дълбоки самосъжаления, които според мен нямат нищо общо със стрелешкото в него. Когато пък някой му каже нещо по-остро, той се оттегля смирено, че и се извинява. Живота не прощава такива неща. Ако искаш да живееш нормално, то трябва да се научиш да отстояваш собствената си структура. Или ако трябва да бъда астрологична, то се научи да как да накараш Дедо си (Сатурн) да мърка от удоволствие като го чешеш по дъртите мъдури!
Ще питаш защо сигурно. Ами защото Сатурн не е страшен, след него идват другите планети, а те са малииии... Или ти управляваш живота си, или той ти го начуква яко. Така е и винаги е било така. Това тук е училище и ако не се научиш да си управляваш стихиите, очаквай включване отзад и то без вазелин!
Какво е казала толкова Хепито. Ми че аз я разбрах прекрасно какво иска да каже и никого не е обидила с изказването си. Ти обаче що го прие лично а!? Значи визираш нещо от себе си в нейния коментар, което идва да ти покаже нещо на теб, а не да се репчиш на нея!
Съчувствам искрено на Весо, но това не променя отношението ми към начина му на държане изобщо. Познавам го виртуално от много години - сигурно вече има 6-7-8 и знам какво говоря!