Това, което каза Мирабела, ми е познато. Имах връзка, която приключи така. Той изчезна, а после вдигна рамене, че бил "принуден", едва ли не какво да прави? С такава къса памет, дето на думи се имаше за велик мъжкар! Как да го уважаваш такова същество? Това, че пикае право, не го прави мъж!
В случая с моя приятел обаче не знам. Той има един подход, учил ме е на него. Ценен подход. Да действаш парадоксално. И обикновено внезапно ти идва щурава идея, противна на всеки разум, и я осъществяваш. Подозирам, че нещо такова е направил. Е, ама не знам защо. Той може да си контролира чувствата много добре. Държеше в тайна от приятелката си комуникацията ни, но не и е изневерявал ни с дума, ни с дело. В един момент ми каза, че и на него не му е лесно, че толкова бързо и толкова много сме се сближили. Обаче, Уран, 8 дом е замесен. Защото той знаеше за мойто привличане, коментирали сме, че имам фантазии с него. Той много ми помогна с находчивост и търпение докато ми разбие твърдоглавието на сексуална тема и ме тласна да предприема действия, които промениха за добро и мене, и брака ми и т.н. И малко след това той се отдръпна. Веднъж го питах, дали при други обстоятелства би имал връзка с мен и дали съм за него достатъчно атрактивен сексуален обект, а той каза "ооо, да! В друга ситуация не бих се колебал, каквото и да последва." А после един ден ми каза, че много внимава да не ме нарани. Което прави в момента. Но аз му уважавам волята, каквото и да е решил. И както и Сатин каза, продължавам да си го обичам. Духовната ни връзка е изключително силна и това ми липсва най-много - разговорите, обменът. Просто не ми се вярва/ше, че това може да е причината, той наистина изглежда силен и железен, а всъщност е човек. Освен това той ми беше главна опора за определено време, а един ден му казах, че вече съм много по-добре, много по-стабилна и нямам такава нужда от поддръжка. Това също беше около момента, когато се отдръпна. Казвал ми е, че играе ролята на катализатор в много животи, май си мислеше, ча и при мен е така, и май беше прав. Жалко! Той е чудесен приятел! Винаги е бил до мен! Терапевтката ми беше казала, че ако връзката не мине в сексуална, ще прекъсне. Не и повярвах, но така стана. Може би определени закони, по които се развиват човешките отношения и аз още не ги знам. Затова сега съм в скръб.
Надявам се, че наистина ще се обади.