Миналата седмица брат ми замина за Германия - напусна работа тук и сега търси там, с цел - да остане с цялото семейство (което още е тук). Та, въпросът ми е - ще намери ли скоро работа. Че нещо май е отчаян - знам, че е рано за отчайване, ама .. си се притеснявам.Виждам ретро Нептун, квадрата на Луната с Юпитер, и съвпада с ретро Сатурн .... да не стане така, че да се прибере обратно
То и без стачки си пристигат за 10-11дниМоже да проследиш пратката на сайта на немската поща, а след това на нашата, ако имаш номера. Марс У9 отива към тригон с Нептун У2- вероятно защото е ретро се бави, но ще я получиш- Луната ще извърши секстил с Юпитер съУ2, а преди това с Венера У3.
Ето. Далечко е и не съм купила билети.
ОВ. Ходих на концерт на "Тото".
Супер! :08:Как беше?
Щерчето ми отбеляза, че средната възраст е доста висока. :012:
Пепи, не бързай с напускането, и колегите не изклеждат читави, може нарочно да те будалкат. Изчакай, с шефа ще се разберете, нататък и работата ще потръгне, дори преди това да има напрежение. Успех!
Много ми се иска да си права!!! Ще опитам, въпреки, че си подготвих заявлението за напускане, но е без дата ...
Здравейтесмених работата преди два месеца, но колеги ме предупреждават , че шефа не ме хаесвал нещо.Ще ме изрита ли в изпитатения срок ? ... или да го изненадам първа ? Какво ще кажете , какво показва картата?