Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584709 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
Re: Общи хорари
« Отговор #6915 -: Август 27, 2018, 10:49:01 am »
Здравейте, има един въпрос, който ме вълнува от години. Мъжът ми назован по име, има ли някаква макар и далечна кръвна връзка с някой от осиновителите му? И ако да, по майчина или бащина линия? Осиновен е още, като бебе, ако трябва още информация съм готова да кажа каквото знам. Незнам защо, но откакто разбрах за това имам едно такова чувство и съмнение. Два дни гледах картата, но се оплетох, а и съм пристрастна в случая и ви моля за помощ. Предварително благодаря.
Мисля,че да,има кръвна връзка. ДЦ,който представя съпругът в 17 градуса телец в антисия с Меркурий в негов 3 дом.Възможно е да е дете от тайна любовна връзка на някой от семейството.
« Последна редакция: Август 27, 2018, 10:53:42 am от Сафо »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6916 -: Август 27, 2018, 10:53:20 am »
Антисията трябва да бъде по градус.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #6917 -: Август 27, 2018, 10:54:30 am »
Не те разбрах Лили? Антисия на 17 гр.телец нали е 13 гр.лъв,където е Меркурий.
« Последна редакция: Август 27, 2018, 10:58:52 am от Сафо »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6918 -: Август 27, 2018, 10:56:39 am »
Има таблички, в които е показано как се определят антисии и контраантисии.

Ас. 17 гр. 41 мин. Скорпион, Меркурий излиза в 16гр. 43 мин. Телец. Това дори не е контраантисия. Трябва да бъде в един градус.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #6919 -: Август 27, 2018, 11:56:23 am »
Ще намеря ли дом на кучето?
Намерихме я преди три месеца, полу жива, полу умряла, от тогава е на хотел във ветеринарна клиника, но вече финансово почвам да изнемогвам, излекувана е, но хотелските разходи не са малко. Варианта е днес да я върна обратно на улицата, а там я обричам на смърт и ми се къса сърцето

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6920 -: Август 27, 2018, 12:06:35 pm »
Това кученце наистина създава доста главоболия, представено е от ретро малефик в кадентен дом.
Но днес Марс е стационарен и тръгва в директен ход, а в хорара е важен сигнификатор.
Защо не пробваш да пуснеш обява в някоя фейсбук група за взаимопомощ и грижи за домашни любимци? Може пък да се намерят добри хора, които да живеят в къща с двор и да го приютят. Друг вариант е да се свържеш с Animal Hope, но това трябваше да стане веднага, след като си го намерила на улицата. Доколкото знам, те поемат разходите по лечение, кастрация и чипизация, после им намират стопани в Германия. Но може би и те имат някакъв лимит, не могат да приемат всички бездомни животни.

Satin

• Hero Member
« Отговор #6921 -: Август 27, 2018, 12:53:01 pm »
Писах из фейсбук, дано се намери някой. По приютите нямат места, писах на разни организации, но засега от там нищо, а повечето или нямат телефони или не ги вдигат. Аз нямам възможност да я взема, заради Моли, много я е страх от кучата, сестра ми има две кучета и тя няма възможност. Върне ли се на улицата, умира, а е такава душица, очите ѝ са толкова тъжни, мелезче между чао-чао и нещо друго  :(

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #6922 -: Август 27, 2018, 01:03:58 pm »

Меркурий и градуса на десцендента са в антисия в рамките на градус.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6923 -: Август 27, 2018, 01:05:12 pm »
Качи и снимки, за да има "търговски" вид. Хем да се види, че е хубаво кученцето, хем да гледа тъжно.  ;)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6924 -: Август 27, 2018, 01:06:56 pm »
Меркурий и градуса на десцендента са в антисия в рамките на градус.

За антисия не бих отпуснала едноградусова орбиса – 16 и 17 градус. Ако и двете са в 16 и нещо или 17 и нещо - да.
Бих посъветвала да не се използват техники, от които не се разбира. По-добре да не се използват и да се кара с познатия и изпробван инструментариум.

Satin

• Hero Member
« Отговор #6925 -: Август 27, 2018, 01:14:02 pm »
Качи и снимки, за да има "търговски" вид. Хем да се види, че е хубаво кученцето, хем да гледа тъжно.  ;)

Сложила съм снимка. Пиша и звъня наред, дотук всички с които се свързах, отказват, нямат места  :(

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6926 -: Август 27, 2018, 01:21:17 pm »
Сложила съм снимка. Пиша и звъня наред, дотук всички с които се свързах, отказват, нямат места  :(

Чакай Мрас да се задвижи. Сега е стационарен, може и затова да удряш на камък. Сигнификаторът на кученцето е в застинало, статично положение. И все пак е в кардинален знак, не е като да е във фиксиран.

Satin

• Hero Member
« Отговор #6927 -: Август 27, 2018, 01:30:48 pm »
Чакай Мрас да се задвижи. Сега е стационарен, може и затова да удряш на камък. Сигнификаторът на кученцето е в застинало, статично положение. И все пак е в кардинален знак, не е като да е във фиксиран.

Проблемът е, че не мога да чакам повече, довечера ще се наложи да я пусна, не смогвам с разходите по хотела, отделно разходите по лечението не бяха малко и ми идва изнанагорно вече

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #6928 -: Август 27, 2018, 01:31:31 pm »
Тук не става въпрос за стандартни аспекти, за да отпускаме или не по наше усмотрение орбис извън знака. Като средно отстояние от лятното и зимното слънцестоене, единственото правило за антисия е да влиза в рамките на градус.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #6929 -: Август 27, 2018, 01:36:22 pm »
Освен това антисията е вторична техника. Когато по основни техники няма потвържение, антисията не променя тълкуването.
В случая Меркурий дори няма отношение към въпроса – пита се за майката и бащата. Вчера, между другото, се чудех как да разграничим сигнификаторите на биологичните родители от тези на осиновителите, те минават по 4-10 дом в хорара. Ако се разгледат и триплицитетните управители, Меркурий евентуално би могъл да има връзка с осиновителката, която замества биологичната майка. Но това са само предположения, не съм много сигурна /обикновено колкото по-малко знае човек, толкова по-категорично го твърди  ;D/.