Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584525 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #5355 -: Октомври 19, 2016, 05:35:09 pm »
И аз да се включа с подобен въпрос
Ще ми се обади ли Х?
Да уточня ,че му наприказвах едни неща,които не бяха много приятни и от 3 дни не се е обаждал.
Аз също не съм му звъняла,просто чакам да му мине,ако се случи.....изобщо :(
Като гледам на нашите сигнификатори и м предстои опозиция
Ще му мине и ще престане да се укрива- Луната в сходящ хармоничен аспект с Юпитер у12 при него и се намира в негов 5д- обича си те човека, а предстоящата опозиция може да показва, че ще имате противопоставяне, разминаване по някои въпроси, които няма да доведат до раздяла в никакъв случай.

mateosf

• Full Member
  • Публикации: 163
« Отговор #5356 -: Октомври 20, 2016, 06:58:26 pm »
Предполагам не му е тук мястото, но в ZET има тази опция за прогноза по домове и дни. Може ли да и се има доверие?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #5357 -: Октомври 20, 2016, 06:59:30 pm »
Какви са тия чертички?

Не откривам връзка с хорарите  :017:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

mateosf

• Full Member
  • Публикации: 163
« Отговор #5358 -: Октомври 20, 2016, 07:02:29 pm »
Какви са тия чертички?

Не откривам връзка с хорарите  :017:
Не знаех къде да го постна. Загледах се в ZET и има прогноза по домове и дни и т.н. В червено е натрупване на негативни аспекти в зелено обратното. Просто питам дали някой се е заглеждал и има ли нещо вярно в това.
Съжалявам за отклонението по темата.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5359 -: Октомври 20, 2016, 07:08:27 pm »
Няма такава техника в хорарите.
Но ако искаш, пусни го в някоя друга тема да обсъдим - в Астрологични наблюдения и впечатления, например.

simona

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 51
« Отговор #5360 -: Октомври 28, 2016, 11:59:18 am »
Здравейте,
От известно време се огкеждам на пазара на недвижими имоти, в търсене закупуване на собствен дом. Тъй като нямам парите, ще тегля кредит. Въпросът ми е: В следващите 6 месеца ще намеря и закупя ли сибствен дом?

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #5361 -: Октомври 28, 2016, 05:26:48 pm »
Пари ще получиш може би, ще ти отпуснат кредит (Луна У8 върви към секстил със Сатурн У2), но едва ли до 6 месеца ще успееш да намериш и закупиш собствен дом (Луната ще направи квадрат с Марс У4).

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #5362 -: Октомври 28, 2016, 05:56:10 pm »
Карта с въпрос дали ще се осъществи моя октомврийска среща с човек Х. Как я тълкувате?

Обратна връзка: Среща ще има, но през ноември, не през октомври. Веско и Делфин, благодаря ви, че разгледахте картата!  :58:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #5363 -: Октомври 31, 2016, 11:28:05 am »
Ще стана ли най-после финансово независима?

Малко неясно е зададен въпросът - за лични пари ли питаш или за намиране на работа?

akruks

• Hero Member
« Отговор #5364 -: Октомври 31, 2016, 12:11:51 pm »
Ще стана ли най-после финансово независима? Благодаря.
след 3м може да имаш лични пари

akruks

• Hero Member
« Отговор #5365 -: Октомври 31, 2016, 12:34:18 pm »
а до колко е сигурно това "може"? Т.е сега аспектите са за отговор не, но след три месеца ще се хармонизират и ще има възможност да изкарвам собствени пари?
сега аспектите са за отговор Да, но както при всеки въпрос, всичко зависи не само от подходящо създалите се външни обстоятелства, а и от положените усилия на питащия, затова е това "може"

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #5366 -: Октомври 31, 2016, 06:25:45 pm »
Ще ме уволнят ли... :'(

Имах скарване с ръководителката ми и като цяло май трупам черни точки пред нея и колегите, та страхът е дали ще се задържа на работа или ще намерят начин да ме разкарат, независимо че като работа съм си добре, просто поведението ми явно не е Ок, ама аз трудно се усещам навреме...  ???

Днес, 31.10.16, 18:14 си зададох въпроса.
Ето карта:
I deserve the best.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #5367 -: Октомври 31, 2016, 06:45:24 pm »
Ще ме уволнят ли... :'(

Имах скарване с ръководителката ми и като цяло май трупам черни точки пред нея и колегите, та страхът е дали ще се задържа на работа или ще намерят начин да ме разкарат, независимо че като работа съм си добре, просто поведението ми явно не е Ок, ама аз трудно се усещам навреме...  ???

Днес, 31.10.16, 18:14 си зададох въпроса.
Ето карта:
Не мисля, явно наистина си оставила добри впечатления в работодателя, Сигнификаторите ви се разделят от съвпад. фиксирани оси и МЦ не говорят за промяна, напрегнатите аспекти са сепариращи. Последният аспект луна е секстил със неин диспозитор. Обаче новолунието в 6 дом-условиято на работа и колегите, говорят за подводни течения, които ще се засилват. Виж какво ти липсва като обективност за себе си-асцендентът е близо до съвпад с неподвижна звезда*взех София* за място на питането.
« Последна редакция: Октомври 31, 2016, 06:47:48 pm от enigma »

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #5368 -: Октомври 31, 2016, 09:31:06 pm »
Благодаря ти много за коментара! Благодаря!
Наистина за София става въпрос и много ме е страх от подмолни подводни течения, имам някаква интуиция, че не всичко е съвсем наред, а то и аз на моменти се "изцепвам" и не си трайкам и правя може би не добро впечатление, не знам. От др. страна сигурно се вижда, че се старая...
Просто много ме е страх от тия "течения", има нещо отровено в атмосферата и не знам за какво става дума, просто го усещам.
I deserve the best.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #5369 -: Ноември 01, 2016, 12:07:02 pm »
Няма такава техника в хорарите.
Но ако искаш, пусни го в някоя друга тема да обсъдим - в Астрологични наблюдения и впечатления, например.

Мисля, че Матео без да иска е открил как се правят хороскопите по вестниците — пари 3, любов 5, здраве 4…