Малко помощ, моля
Кучето добре ли ще се чувства с Х. и той ще се грижи ли за него, както трябва?
Кучето е бебе. Днес чух страшен кучешки плач, погледнах през терасата и видях един изрод да влачи кутрето и да го хвърля при кофите при съседния блок. Въобще не знам как съм стигнала до там, само грабнах едни каишки, че ако трябва да се бия с него да го изтрескам с металното по главата, нали съм предвидлива винаги за най-лошото и ако се наложи да вържа кучето. Като наближих, видях насъбрали се хора, щях да припадна щото реших, че са убили едно куче дето искам да го прибера. Оказа се друго кученце, явно изхвърлено, но понеже е социално се е завъртяло покрай който не трябва и той си е излял злобата върху него, този имал навика да тероризира животни. Щях да го взимам в къщи, докато му намеря дом, преди това отидохме на ветеринар, там едни хора поискаха да го вземат, но за двор. На прибиране спряхме срещу сестра ми и едно момче си го хареса, каза че отдавна искал куче и му го дадох, но има мъжка котка. В момента е пробно в тях, ако размисли ще ми го върне, което е малко вероятно. Ама за времето дето беше при мен се привързах, сега ми е мъчно и ме е страх дали ще го гледа добре, не защото няма желание, а щото не е гледал куче. Само давам нареждания като някоя свекърва. Момчето изглежда много свястно и добро, то и затова му го дадох.
Кучето в хорара по кой дом да го гледам по мой 6-ти или по негов 6-ти?