Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584495 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Общи хорари
« Отговор #6030 -: Август 01, 2017, 03:32:14 pm »
Нямам планети в Дева, но и аз се старая да пиша грамотно. А като видя документ, пълен с грешки, се хващам за главата. :012:

ти имаш СЛВ в 6 дом, а ЮЛВ ти е съвпад Венера, У3, луната, упр на СЛв е съвпад с У1 и е на МС.

Happy58

• Гост
« Отговор #6031 -: Август 01, 2017, 03:34:26 pm »
Не мисля, че е еднозначно - нюанси има естествено, но картата ще си покаже, кой как възприема 3+6 дом :), със съответстващите им архетипи.
« Последна редакция: Август 01, 2017, 04:25:35 pm от Happy58 »

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #6032 -: Август 01, 2017, 04:59:34 pm »
Така е, Хепи. Благодаря ти!

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1940
« Отговор #6033 -: Август 01, 2017, 08:19:35 pm »
Щом нямаш изявена Дева, няма как да усетиш тези неща.

Аз също нямам планети в Дева, иначе е У7 и Вертекс е там.

Ходила съм на курс по езикова к-ра и винаги много внимавам как пиша. За мен правилният правопис, пунктуацията са преди всичко знак на уважение към нас и езика.

Happy58

• Гост
« Отговор #6034 -: Август 01, 2017, 09:16:48 pm »
Имам обаче Сатурнов Меркурий в точна опозиция с диспозитора си.
Има едно нещо, наречено " толерантност", което сигурно ме спира да правя забележки на човек , отделил време и енергия, за да ми даде отговор или насоки тук , във форума.
Иначе не прощавам на грешките, това ми е работата.
Ако нещо ме дразни, това са някои гръмки неграмотни постове в социалните мрежи от родители, държащи децата им да са отличници на всяка цена. Е, там вече едвам се сдържам ...

Корея, нямам ти картата и не мога да коментирам.

Happy58

• Гост
« Отговор #6035 -: Август 01, 2017, 09:18:11 pm »
Аз също нямам планети в Дева, иначе е У7 и Вертекс е там.

Ходила съм на курс по езикова к-ра и винаги много внимавам как пиша. За мен правилният правопис, пунктуацията са преди всичко знак на уважение към нас и езика.

И твоята карта я нямам, романтика, затова не мога да коментирам.

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #6036 -: Август 03, 2017, 07:40:07 pm »
Ще ми помогнете ли с този хорар:
Майка ми пита (от свое име) дали ще се случи успешно сделката между нея и Х. Като явно се колебае доколко е сериозен този, тъй като преди не са работили заедно.

Така като го гледам, вероятно имат разминавания в очакванията, със сигурност - в (из)говореното, малко пожелателно мислене и/ли преки манипулации с този Нептун. За Х нещата могат и да завършат добре, но майка ми няма да е доволна, условията ще се променят тепърва.
Мнения? Насоки?
ОВ: направили са си нещата хората. плащането лееееко се е забавило, но е получено. //на майка ми филмарщините:Д

CancerSun

• Newbie
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #6037 -: Август 04, 2017, 02:02:12 am »
Здравейте, имам един въпрос. Ако реша да започна да се занимавам самостоятелно с психология с чисто изследователски характер, (защото обичам да анализирам и разследвам) , купувайки си книги и четейки всякаква полезна за мен информация,  би ли се получило нещо супер градивно?  Напоследък ми се четат точно такива книги и искам да развия потенциала си. Не питам дали това ми е призванието, макар че ако бях в нормална държава бих се занимавала с това, защото винаги съм си мислила, че бих била доста добра в тази област.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6038 -: Август 04, 2017, 02:06:56 am »
В тази карта, във връзка с въпроса, не си представена особено удачно за такива професионални занимания.
А иначе щом те влече, можеш да четеш тематична литература, да посещаваш семинари и да си обогатяваш знанията. И ще е допълнителен бонус към основната специалност, която следваш, нали беше педагогика. Но на професионално ниво не би могла да я практикуваш, ако нямаш нужния ценз. Това и без хорар може да се каже.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

CancerSun

• Newbie
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #6039 -: Август 04, 2017, 02:09:58 am »
Мерси за отговора.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6040 -: Август 04, 2017, 02:44:02 am »
Здравейте, имам един въпрос. Ако реша да започна да се занимавам самостоятелно с психология с чисто изследователски характер, (защото обичам да анализирам и разследвам) , купувайки си книги и четейки всякаква полезна за мен информация,  би ли се получило нещо супер градивно?  Напоследък ми се четат точно такива книги и искам да развия потенциала си. Не питам дали това ми е призванието, макар че ако бях в нормална държава бих се занимавала с това, защото винаги съм си мислила, че бих била доста добра в тази област.
...Ти също може да се запишеш да следваш психология - Луната У1 в сходящ секстил с Нептун У9 в 9д.
« Последна редакция: Август 04, 2017, 08:55:19 pm от myst »

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #6041 -: Август 05, 2017, 10:33:38 am »
Момичета притеснена съм въпросът ми е малката ще си остане ли при нас.

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #6042 -: Август 05, 2017, 10:59:01 am »
В момента детето къде е? Посещавали/взимали ли са я?

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #6043 -: Август 05, 2017, 11:04:29 am »
При сестра ми защото като я е докарал мен ме нямаше и той нямаше как да ме изчака, да социалните са правили проверка, но иначе не ни е вземана до момента

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6044 -: Август 05, 2017, 11:15:03 am »
Лошото е, че вече сте попаднали в полезрението на социалните. Но това беше ваш избор.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui