Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584551 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
Re: Общи хорари
« Отговор #6570 -: Април 26, 2018, 03:48:39 pm »
Комуникацията ни приключи по време на ретро Меркурий и на точния съвпад Венера-Уран, затова зададох въпроса. Може би сега Венера като влезе в Близнаци и направи тригон с нат. Уран, Юпитер, ДСЦ, ме провокира за въпроса. :)
Ами ти си в знак,в който Луната екзалтира,а Х в знак на падение.Там е ключът.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12768
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6571 -: Април 26, 2018, 03:51:38 pm »
Да приема, че аз ще съм инициативата по-нататък ? :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6572 -: Април 26, 2018, 03:56:03 pm »
Да приема, че аз ще съм инициативата по-нататък ? :)
а защо не,на Мс си,държиш кормилото,но по телец си се запънала и заинатила :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6573 -: Април 26, 2018, 04:12:45 pm »
Ами ти си в знак,в който Луната екзалтира,а Х в знак на падение.Там е ключът.
Луната е в падение в Скорпион, в Козирог е заточена

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6574 -: Април 26, 2018, 04:29:22 pm »
Луната е в падение в Скорпион, в Козирог е заточена
Да,благодаря Акрукс.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #6575 -: Май 01, 2018, 12:00:47 pm »
Моля за помощ, защото не знам какво да правя и мисля. Става въпрос за дистанционна работа, кандидатствах и получих някакъв контракт по пощат. Нямам никакъв опит с дистанционна работа, фирмата американска, работа по интернет,но договорът не изглежда като за моитe компетенции, по които кандидатствах Може да са общи бланки ,защото има и за други длъжности обяви, а после да има уточнения  :017: Не искам да се нахендря на измама или неустойки и прочие за мен в бъдеще.. Сложно е май как да се довериш така, ама.. Да подпиша ли договора ?   SOS  :engel016:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #6576 -: Май 01, 2018, 12:12:27 pm »
Моля за помощ, защото не знам какво да правя и мисля. Става въпрос за дистанционна работа, кандидатствах и получих някакъв контракт по пощат. Нямам никакъв опит с дистанционна работа, фирмата американска, работа по интернет,но договорът не изглежда като за моитe компетенции, по които кандидатствах Може да са общи бланки ,защото има и за други длъжности обяви, а после да има уточнения  :017: Не искам да се нахендря на измама или неустойки и прочие за мен в бъдеще.. Сложно е май как да се довериш така, ама.. Да подпиша ли договора ?   SOS  :engel016:
Не.
Преди седмица ли кандидатства и вчера ли получи документите?

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6577 -: Май 01, 2018, 12:18:15 pm »
Вчера в пощата ,днес го видях, а миналата седмица кандидатствах, но не зная дали има седмиц. Договорът изглежда общ ,дали да пиша че кандидатствам за определена работа и п. Ако има някой работещ фрийланс по нета, моля за съвет как процедират с подобни обяви -на лични ако има,да не спамим тук. Мерси. Фирмата сайта е за отдаване под наем и пр на имоти от цял свят  :017:

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6578 -: Май 01, 2018, 12:20:24 pm »
Техния у1 Сатурн е в тригон с моя у1 Слънце оф объркана съм много  :017:

Uran

• Hero Member
« Отговор #6579 -: Май 01, 2018, 12:35:41 pm »
Техния у1 Сатурн е в тригон с моя у1 Слънце оф объркана съм много  :017:
Да, в тригон са, но Сатурн е ретро и в разпадаща се квадратура с Меркурий - У3.  Чудя се дали тригонът  не отразява твоите надежди.
Единственият предстоящ аспект на Луна е куинконс с Уран, на който му предстои да смени знак.
Може ли тази работа да бъде дефинирана по 5 дом?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6580 -: Май 01, 2018, 12:46:35 pm »
Доколкото знам, фрийланс работата не е нито по 6ти, нито по 10ти дом.
Гледам възложителите по 7 дом, а за самата работа търся сигнификатори според нейното естество.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Uran

• Hero Member
« Отговор #6581 -: Май 01, 2018, 12:55:51 pm »
Парите не са много ОК.

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6582 -: Май 01, 2018, 12:58:59 pm »
Да, в тригон са, но Сатурн е ретро и в разпадаща се квадратура с Меркурий - У3.  Чудя се дали тригонът  не отразява твоите надежди.
Единственият предстоящ аспект на Луна е куинконс с Уран, на който му предстои да смени знак.
Може ли тази работа да бъде дефинирана по 5 дом?
Ами по пети дом частично-свързана е с естетическо художествено оформление разкрасяване  :017: Писах писмо за уточнение защото договора не изглежда страшен ама никъде не се споменава работата конкретно за която кандидатствах Ще видим дали ще има ответ иначе би било хубаво лесна работа за малко пари вероятно  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #6583 -: Май 01, 2018, 01:06:42 pm »
Бека, малко съмнителна ми се струва тази история.
Ти си представена от Слънцето – в силен дом, но без есенциални достойнства. Тях ги гледам по 7 дом – силен Сатурн, но ретрограден, в неблагоприятен кадентен дом. В разходящ тригон сте – все пак са някак реагирали, изпратили са ти бланки. Може и проформа реакция да е било от тяхна страна.

Луната, която е косигнификатор на въпроса, е слаба есенциално и без сходящи аспекти. Тя е часови управител.
Последният ѝ аспект беше с Марс, есенциално силен малефик. Меркурий, който приемам за сигнификатор на въпроса, е ъглов, но има разходящ квадрат със Сатурн и сходящ квадрат с Марс. За славата на Меркурий/Марс може би си чувала. Особено когато става въпрос за договорки и бизнес отношения. Квадратът идва от неблагоприятен дом.

Може и да не ти навредят – техният сигнификатор не е в знак на твоя есенциална слабост, а перигрин. И по триплицитет нямаш никакви достойнства в Козирог. Освен това и Луната е без курс, слаба. Според мен по-вероятно е вашата комуникация да не е особено градивна, да не донесе кой знае какви дивиденти за теб. Резултатът да е посредствен, ако все пак го има.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Ребека

• Hero Member
« Отговор #6584 -: Май 01, 2018, 01:16:50 pm »
Благодаря ви, да Лили ,дори и без карта в най-добрият случай нещата биха били както го описваш..Иначе е мое лично начало в този тип търсене и предполагам ще натрупам горчив и труден опит ,докато се обиграя  :012: