Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584533 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
Re: Общи хорари
« Отговор #7275 -: Май 07, 2019, 11:36:25 pm »
Преди месеци бях писал за едни хора, които ми бяха скроили една измама и бях питал дали няма да направят още нещо.
Стана така, че се опитаха да ми разберат IP адреса (незнайно за какво ли им е толкова, а аз го смених бързо), а днес получих заплаха от тях посредством техен познат, че "щяло да стане страшничко". Не знам как да го разбирам, но лошото е, че знаят къде живея и не знам какво да мисля.  Може ли по хорара, който пускам, да се види, ще ми направят ли нещо до края на лятото?
Знам, че бяхте писали, че едва ли има някой, който ще си прави труда да ми стори нещо, но щом получавам заплахи, явно си правят труда.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #7276 -: Май 08, 2019, 02:25:45 am »
Преди месеци бях писал за едни хора, които ми бяха скроили една измама и бях питал дали няма да направят още нещо.
Стана така, че се опитаха да ми разберат IP адреса (незнайно за какво ли им е толкова, а аз го смених бързо), а днес получих заплаха от тях посредством техен познат, че "щяло да стане страшничко". Не знам как да го разбирам, но лошото е, че знаят къде живея и не знам какво да мисля.  Може ли по хорара, който пускам, да се види, ще ми направят ли нещо до края на лятото?
Знам, че бяхте писали, че едва ли има някой, който ще си прави труда да ми стори нещо, но щом получавам заплахи, явно си правят труда.
реално не, действат само виртуално, тъй че си пази данните, ако търгуваш онлайн

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #7277 -: Май 08, 2019, 04:57:12 am »
реално не, действат само виртуално, тъй че си пази данните, ако търгуваш онлайн
Благодаря,  Акрукс!
По кое в хорара съдиш, че само виртуално и по кой дом ги разглеждаш?

Калия

• Newbie
  • *
  • Публикации: 29
« Отговор #7278 -: Май 08, 2019, 06:37:06 pm »
Преди няколко дни зададох първия си хорарен въпрос, след като изчетох коментарите в тази група и информация от интернет за хорарните карти. Използвам равнодомната домова система за всякакъв вид карти, но не знам дали по Плацидус е по-добре...
Въпросът, който зададох наум, беше "Ще забременея ли този месец?"
« Последна редакция: Юни 06, 2019, 08:54:58 pm от treio »

Калия

• Newbie
  • *
« Отговор #7279 -: Май 08, 2019, 09:06:39 pm »
По-добре е...
връщай се назад да си дочиташ как се построява хорарна карта
Това е карта в момента на задаване на въпроса. Просто е с транзити, защото преди нея разглеждах наталната ми карта с транзитите, та затова...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #7280 -: Май 08, 2019, 10:14:55 pm »
Преди няколко дни зададох първия си хорарен въпрос, след като изчетох коментарите в тази група и информация от интернет за хорарните карти. Използвам равнодомната домова система за всякакъв вид карти, но не знам дали по Плацидус е по-добре... С равнодомната ми е по-лесно някак. Въпросът, който зададох наум, беше "Ще забременея ли този месец?". На терапия съм заради овариална дисфункция. (Писах  скоро в темата за прогресивна луна и за соларни карти- все заради забременяване ви досаждам) :)
Ето какво се получи по равнодомната. У1дом(р) секстил у5дом и квадрат венера, Луна тригон У1дом(р), юпитер(р) в 1 дом тригон венера в 5дом и квадрат У5дом. Около 30 май ще дам обратна връзка  :)
У 1 са Марс и Плутон..........и как са секстил с управителя на 5 дом,който е Юпитер и Нептун?Марс у1 дом в опозиция на Юпитер у5 дом в 1ви.Отговорът ми е НЕ.Няма да забременееш ТОЗИ месец.
« Последна редакция: Май 08, 2019, 10:17:05 pm от Сафо »

Калия

• Newbie
  • *
« Отговор #7281 -: Май 09, 2019, 06:55:31 am »
Транзитите не са проблем, а домовата система.
Ако може карта по Пласидус или остави данните- време и място на задаване на въпроса.
По Пласидус е втората карта. Въпросът е зададен на 5 май 2019, 21:18, София

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7282 -: Май 10, 2019, 05:34:08 am »
Купихме кола преди около седмица и днес сме на диагностика.Разбира се,като при всяка стара кола има разни неща за смяна,но въпросът ми е :В добро състояние ли е колата(като мотор/двигател по-скоро)?към обяд ще зная отговора.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #7283 -: Май 10, 2019, 09:19:39 am »
Изглежда че не е зад красивата обвивка е скрит някакъв дефект сигурно с горивото теч подобни -не ги разбирам аз съм по невидимите коне  :012: Червена ли е колата  :012:

akruks

• Hero Member
« Отговор #7284 -: Май 10, 2019, 01:31:24 pm »
Купихме кола преди около седмица и днес сме на диагностика.Разбира се,като при всяка стара кола има разни неща за смяна,но въпросът ми е :В добро състояние ли е колата(като мотор/двигател по-скоро)?към обяд ще зная отговора.
да, няма да имаш повече харчове по нея

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7285 -: Май 10, 2019, 10:00:57 pm »
"В добро състояние ли е колата,като двигател/мотор?"Това беше въпросът ми и ако трябва да се отговори буквално,то отговорът е ДА.
Всъщност оказа се ,че двигателя е чисто нов,сменян е в чужбина,което беше изненада за нас.
Ребека,оказа се права,че ще има изненади,защото освен горното(за двигателя),разбрахме,че липсва скъпа част за този автомобил-с два кардана трябва да е,единият липсва(свален е).Не е червена,сива е.
Акрукс,колата е в добро състояние,но липсващият кардан и разни уж дребни неща за смяна,като семеринги,ремък,уплатнения и т.н.ще ни струват около пет бона.
Благодаря Ребека,Акрукс.Така и не го разбрах този хорар напълно,вероятно щото не ми пукаше особено когато зададох въпроса.Колата е мощен джип-гранд чероки.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7286 -: Май 10, 2019, 10:27:04 pm »
.Така и не го разбрах този хорар напълно,вероятно щото не ми пукаше особено когато зададох въпроса.Колата е мощен джип-гранд чероки.
АС е прекалено ранен, едва 4' от знака, което само по себе си говори за това, че не си наясно с неща около въпроса, за да формулираш въпроса правилно.  Луната от своя страна е без курс, у-л на производен 2-ри от 3-ти, парите/стойността на колата, което ме накара да напиша, че не предстоят повече разходи по нея, тъй като на Луната не предстоят аспекти

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #7287 -: Май 16, 2019, 11:24:54 am »
ще го вземе
Давам ОВ-взе го :08:

akruks

• Hero Member
« Отговор #7288 -: Май 16, 2019, 03:26:06 pm »
Давам ОВ-взе го :08:
Благодаря за обратната връзка!

Amurche

• Newbie
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #7289 -: Май 17, 2019, 06:32:23 am »
Луната у3 дом в сх.опозиция Меркурий у1 и сигн.на изпити.Дотук отг.-Не.Но,Меркурий ще сменя знак,от риби ще премине в овен,в заимна рецепция Марс на ац.Сатурн силен на к9.Отговорът ми е ДА.Моля да дадеш обратна връзка.На скоро точно обсъждахме тези последни градуси на планети как действат.Северен възел на к3,което също е помощ.

Резулата е- изпта мина успешно :)