Не? Пък и не ми изглежда закъсал, май не си имала повод за притеснение. Евентуално нещо с документацията да е куцало...
Ок, доста хора се включиха, ще взема да кажа как е проработил хорарът.
Стори ми се странен тоя хорар - при все това, че отлично познавам човека и досега с него проблем не съм имала - дотук това ми е най-коректният клиент, работим от няколко години с него.
По-скоро притесненията бяха мои "изфантазирани", но не съм поставяла под въпрос неговата коректност, а да не си помисли, че нещо съм объркала или надписала. Натрупването е станало голямо, доста поръчки се губят във времето назад, но успях мейл по мейл от кутията с изпратени да възстановя всичко и да направя калкулация. Проблемът е изцяло мой, че всеки път така си забатачвам сметките.
И, не, няма финансови затруднения, бизнесът му е успешен и се развива. Както казах, дотук проблем с плащания не е имало, по-скоро забавяне, но не по негова вина, а защото и двамата всеки път бързаме и не ми остава време да му калкулирам дължимите суми. И после все нещо се забравя - не ме бива да водя счетоводство, дори в домашни условия.
Но въпросът в хорара конкретно беше свързан с това дали днес ще си получа парите (а скритата мисъл беше дали пък няма да има проблем с това натрупване, да не му се стори много?). Получих цялата сума - той пръв повдигна въпроса, още преди да почне сделката пожела да изчисти старото задължение.
Струва ми се, че снощи като гледах хорара, видях рецепция Луна/Венера, май по терма беше. И тригон между двете непосредствено преди задаване на въпроса, но плащането все още не беше факт, а очаквано от мен (с известни притеснения).