Давам обратна връзка след интервюто, не е окончателна - решението си трябва да ми съобщят другата седмица.
Останах с доста, хм... противоречиви чувства след събеседването.
Кокошарникът там е по-голям и изглежда, че е злобничък. Интервюираха ме шепа наперени провинциалистки и това бе първото интервю, на което ми се задаваха толкова тъпи въпроси, при това от жени на средна възраст.
Забиха ме с един въпрос - "Можете ли да пишете правилно на български?". Питах ги не са ли прочели мотивацоинното ми писмо и автобиографията. Последва отговор - "Може някой друг да Ви ги е написал". :043:
Е, тогава не издържах и им казах, че в офиса редовно се налага да редактирам и коригирам неграмотни писма и документи, написани на български от българка, при това цял живот работила в журналистиката. Ококориха ми се насреща, не знаеха какво да кажат. Забих ги с най-сладката си садистична усмивка - "Да, има много неграмотни хора!".
И въпреки всичко мисля, че са ме харесали, просто се правиха на строги господарки. Езиковият тест се оказа по-специализиран, но се справих. Да видим дали ще се класирам сред конкуренцията. :d030:
Шегата настрана, но след интервюто остана много неприятна утайка. Не ми допаднаха енергиите там. Но ако ме изберат, ще се постарая да им раздвижа фън шуя. :012: