Днес видях, че фирмата, в която работя, е пуснала обява за специалист в друг отдел.
ОВ:
В крайна сметка засега реших да не рипам, от много малко време съм тук и още ми се клати столът. Гадното е, че започнаха да ми прехвърлят по-неквалифицирана и досадна работа от малката неградска колежка /
/, за да може тя постепенно да навлиза в по-сериозни неща, от една година е тук и нейното развитие за тях е приоритетно /успешно се натяга/.
Но днес, като си вземах заплатата, научих две неща, които ме възпряха да предприема нещо.
Първо, в другото дружество, под чиято шапка е отделът, в който евентуално исках да се местя, бавят заплатите.
Второ, днес счетоводителката ми заяви, че за всеки превод на нотариална сделка ще вземам бонус, колкото е един преводачески хонорар, ако работиш за преводаческа агенция. Оказа се, че главната юристка така се е разпоредила, не мога да повярвам! Така ми стоплиха душицата с тази блага вест. Вече са ми начислени няколко бонуса, скоро мога да ги взема. А като се засилят сделките през лятото, имам възможност да докарвам много добри пари към заплатата.
Така че засега ще изпълнявам досадния ангажимент на малката пикла, пък после не се знае, може да не ми остава никакво време за това и пак да я юрнат нея. :012: