Интересен хорар от мен, учебен. Веднага проработи.
В момента, в който зададох въпроса и погледнах картата, се сетих къде мога да потърся вещта и проверих пак.
Въпросът беше "Къде е втората червена кожена ръкавица?".
Обикновено стоят в скрина с дрехи, той е с три чекмеджета. Търсих и в трите – не открих. Потърсих и в стаята, по кашони – пак нямаше. Хорарът ми даде идея да потърся по-надолу и сред изделия от кожа или дърво. Извадих най-долното чекмедже на скрина, което е най-близо до пода и в него стоят кутии с обувки /ест. кожа/. Онези, които почти никога не нося – супер официални, за специални случаи. И ръкавичката беше паднала в пространството зад чекмеджето, във вътрешността на скрина.
Като помещение – хол/дневна, който в момента ми е основна стая, многофункционална и е единствената обитаема стая. Посока – югозапад. В западната част на стаята, но до южна стена. Даже повече юг – проверих с компаса.
Час на Сатурн, Луна в Козирог без курс. Невидима Венера – сигнификатор на вещта.
Вече се бях отказала да търся, но хорарът ме накара да проверя още веднъж и ми даде насока за място. При Луна без курс, ако става въпрос за изгубена/забравена вещ, често се случва веднага след задаване на въпроса да открия вещта. И така въпросът отпада.