В рождената й карта Хирон е на Дсц.
От опит съдя, че Хирон по осите идва малко в повечко.
На мен ми е в съвпад с Иц, опозиция Уран(у1). Майка ми има душевно заболяване, което силно се отразява и в моя живот.
При мен ситуацията наистина е въпрос на избор - ако отдам живота си на нея и заболването й, аз умирам - душевно, духовно, а предвид болестта и проявленията й, може и физически. Тя е агресивна единствено спрямо мен.
Трябва да избирам между себе и и мой път и нея.
Много труден избор. Ако избера нея - умирам. Ако избера себе си - болестта й се задълбочава, обричам я на гибел. Тази опозиция направо ме раздира на моменти и осъзнавам, че ако не я контролирам някак, ще полудея и аз. За щастие имам силен 8 дом. Няма случайности, ако ти е дадено нещо трудно, все ще има подкрепа, за да го издържиш. Ако не е бил 8 дом в рождената ми карта, досега да съм мръднала и аз с акъла. Но някак се справям, осъзнавам, че трябва да се оцелява и това е, нямам избор, защото ми се живее зверски, обичам живота, макар и труден.
Това е, привидно болните ще вкарат в лудница здравите.
Папи е чела Кастанеда, по мненията й съм убедена, че е наясно с енергията, която децата отнемат от родителите и как несъзнателно те се опитват да си я върнат. Чрез прегръдка, чрез други методи и т.н.
При майка ми има много фактори, изследвам я според всякакви гледни точки, за да си го обясня някак това поведение. И намирам в Кастанеда някакво обяснение защо толкова зверски тази жена ме мрази и обича, маникални чувства, с които не може да се справи, саморазрушава се или се опитва да ме убие физически, психически, всякак.
Навярно и при това момиче има подобен избор - аз/партньорите.
Разгледала съм карти на много хора с душевни болести. В много от тях Хирон играе някаква роля. При майка ми е в съвпад с Луната, каре Нептун.
При това момиче също има аспект на Луна и Хирон - квадрат и половина. И опозиция Нептун.
В момента транзитен Хирон е стъпал на Южен възел.
При нея Луната е у7, Хирон е в знак на Луната, има и опозиция към Нептун.
При майка ми има подобно саморазрушително поведение. Физически е здрава като бик, но е изпаднала в някаква депресия, с която се опитва да ме манипулира. Опитите й за самоубийство се свеждат до нехранене, постоянно гълтане на всякакви хапове. Тя не иска да се самоубие реално. Иска да загърбя своя живот и да направя това, което тя желае - да съм до нея. А когато съм до нея, избуява желание да ме убие.
Според мен това момиче също се "самоубива" с цел да манипулира.
Хирон се оказва доста силен.