Под това което сме и/или да станем ...имам предвид ,да развием силата да създаваме себе си,ние да избираме , ние да сме причинители ,не само да реагираме.Това се случва като извършваме дейности ,които ни карат да се чувстваме добре в кожата си ,правят ни живи,но тези дейности или това ,което творим на първо място е за самите нас,защото личността извлича удоволствие и гордост от съзиданието.Всичко това се случва ,както спомена и ти посредством "Цялото кралско войнство" (личните планети ).Предполагам под външна реализация визираш към обществото или в негова ползва ,чрез професия,хоби,различни занимания ?!? Но като цяло Огъня винаги търси външна изява ,така че да и според това къде и как е поставено Слънцето в натала ,показва лъде ще бъдем специални.
Та за специалното питах ,не затова "дали аз съм някой " -това е ясно ,че всички сме ,но успяваме ли да се отделим от майката ,разпознавайки своята собствена индивидуална идентичност?!?
А дали според теб само това е причината ,да си/сме трудно жени ,защото Светилата не се виждат по натал ? По прогресия това се случва в дадения период .Същият този казус важи ли и при мъжете ?