А дали според теб само това е причината ,да си/сме трудно жени ,защото Светилата не се виждат по натал ? По прогресия това се случва в дадения период .Същият този казус важи ли и при мъжете ?
След 35 и с помощта на астрологията-да се разбера, не съм лунна, затова писах, че се отчетох семейно, всякак. Работя по слънцето, доволна съм, развивам се.
Това означава ли ,че всички със сходна на нашата локализация на Светилата ( тук говорим за жените ,нали ) имат тази възможност ,желание да се "отчетат " по Луна и Венера и след това да обърнат внимание и на Слънцето ?
А при мъжете как стоят нещата ?
Затова попитах имаш ли наблюдения дали винаги огненото Слънце е "едни гърди напред" и при двата пола .
Не знам, Рени, не е лесно, не и през цялото време. Чета и аз психологически студии-Грийн, Саспортас, нови имам,нечетени...
Често се питам, също и другите, които учат астрология-Ако не знаех това, какво щях да бъда, да се определя, да мисля, щях ли да модифицирам по същия начин характера, мисленето, оттам-а съдбата ми същата ли щеше да е?. Обикновено ми отговарят,че всички пътища водят към Рим-накрая, ако не е това ще е друго,което ще резонира на заложеното в мен...Понякога си мисля, че астрологията е много добра за диагноза на проблема, характера-прогнози...и т.н. ,дава отговори, но не казва-Как?
Иначе жените които имат напрегнати аспекти луна-венера също имат не по-малки дилеми от тези със слънце и луна-без аспект.
За огнените слънца-"едни гърди напред"-мисля, че е така при тях като самочувствие и самооценка, но тук говорим само като стихия извън афетиката. Някои се стремят според хороскопа към реализация, други са си самодостатъчни и лениви да живеят вътре в екзалтирания, идеен свят и да се чувстват на мястото си. Моите хора са огнени, леко има завиждам, че не съм като тях. Общо взето живеят в идеите, проектите, и мечтите в ума си, липсва им практичност и не обичат детайла и мръсната работа. Център са винаги-естествено някак, защото повечето искат да се самоусещат като тях. И да са безамбициозни, това не ги трови, отстрани го виждам малко илюзорно това тяхноти. Но някак живеят идеала си, и са си егоцентрични.
За мен "с едни гърди напред" са само като усещане за себе си, повече си вярват, повече оптимизъм и доза риск, често това е печеливш начин на мислене. Ако не е-поне винаги си "на кеф".