И пак съм аз.
Време е да приключа с курса, за който ви пея от няколко месеца:Д
Изкарах го сама (акрукс, беше права! явно мога, просто не си вярвам), без ничия помощ, справих се добре, имам изцяло положителна обратна връзка (педантичната ми луница в Дева си каза думата). Но се сринах физически от преумора (без хранене и сън 3 месеца - не препоръчвам), тялото ми отказа и се наложи да отложа защитата на проекта си. Т.е. ще се води поправка, но не ми дреме, имах нужда да си почина малко и да реанимирам до някаква нормалност.
Датата, която ми предлагат е скапана. Много скапана. Прилагам карта. Евентуално мога да сменя часа (да мине Луната в Телец).
Останалите, които ще са на поправка, са тези, които са се скатавали и само са маркирали дейност. Като гледам картата, подозирам, че тази поправка е само проформа и не планират да дават сертификати на явилите се на нея. Аз проекта съм си го приключила, ще го изпипам още повече в оставащото време и ще им го пратя да си го преглеждат, но за мен тази дата не е дата за успех.
Споделете вашите мнения, да си правя ли устата за по-ранна дата (предната седмица, след празниците), с идеята, че искам да завърша? Иначе изобщо не мисля, че има смисъл да се появявам там, аз съм си научила, каквото съм научила, и проектът ми е свидетелство.