Интересна тема за проследяване. Гледам утре уран пак си тръгва директно по пътя. И пак е в същя градус за точен квадрат на наталния ми марс. Значи тоя 8-ми градус ме побърка, от една страна плутон ми го беше затиснал марса, от другата уран го квадратира 100 пъти, да се отдалечават вече, че ми писна. Утре и пълнолуние има, пада ми се в 12-ти дом, ще цъфна и вържа :012:. Уран ми У8,9 в нтала, усетих как някои теми от юли месец пак ми се завъртяха по тия домове. Нептун кога тръгна директно, че не помня вече?
Марс в Козирог ли е при теб ?!?
Ако е така Плутон ,няма как да го затисне ,а ще усили марсовия принцип-естествените желания,сексуалност,стремежи,утвърждаване,раздразнение,ярост,гняв,самоувереност,начин на работа ако все още не си била д в досег със същите или обратно -ако си била прекалено активна във всички тези области,Плутон троши,изстисква,преобразува ,докато "твърдото/непоклатимото " в теб не пусне 'вода".Марс ли е У ИЦ и къде попада ,съответно Рак или Козирог по оста 1/7-ми домове,такива хора ще "викаш" с изразени плутоново-ураниански черти и същите ще ти определят емоционалната нагласа,ще реагираш много често безскрупулно,манипулативно,бунтарски,егоцентрично,контролиращо.
Не знам какво е "настроението" на твоята карта ,но при изразено идилично и инертно такова-тази тао-квадратура,наистина смазва ,невротизира,агресира натурата ти.
Сатурн ползвай в случая за прекомпенсация ,Венера да укроти малко страстите и задължително Луна,пожелавам ти да не е кардинална ,или поне прогресивната .