ай,чиститууу,щях да напиша на дърт гъз бъз ма се отказах,те ръцете продължиха мисълта ми :57:
аз съм се венчела,като за целта трябваше и да се кръстя на 19 години,некръстени не ги венчават, та ме къпаха, смях,а на дедо поп му падна килимявката от вълнение,много й беше къса поличката на кръсницата ми и тя,19 цолова кат мен,съвсем друга емоция е църковна венчавка сравнена с ритуала в гражданското дето една лелка чете като кашпировски с цел без дрога да те надруса
ние се бракувахме по тоталитарно време, тогава не правеха сватби по църквите, на следващата година започна модата на вечерните сватби и на венчавка в църква
пръча ми се кръсти на 38г и то точно заради това, че му давах зор години наред за църковен брак, а на софрата след церемонията ми просъска тъй, че само аз да чуя: "е, мина ли ти мерака да се кръстя, а да видим какво толкова ще се промени" , на другия ден го взеха непланирано в Испания, а по план щеше да заминава на работа в олимпийското градче в Атина, за където имаше уредени документи, та това му се случи