Папи е в л.г.8-важно е да остане вътре в центъра си, тоест да избягва центробежните сили, да слуша "гравитацията"на АЗ-а и собственото развитие, инвестиране на тази енергия в полезни цели -и -работа.. Материална насоченост на цели, инициативи и действия. Гледах солара ти, контакти общуване, но и очакване на "стари" пари от мианала интелектуална дейност. Нали не знам нищо за теб-ти си мисли откъде е това.,но в л.г. 8 винаги има и това-пари-капитали за бъдещо развитие, стар заем, или-нови попълнения. Не е само от заплати работата.
Сатурн в солара е в 12 към 2, а последното е свъзрано 2/4 домове.нов начин на печелене и приключване на стария, или наследствени неща-сделки, рента, други....сатурн някак не ми е свързан по никакъв начин с новаторски инициативи
От опит-наистина има силна космична енергия в л.г.8, ако си отдавала на сатурн често през живота. Но понякога е и нова финансова схема през годината.
Умереност в амбициите, и преборване със стремежа за притежание, ако го има.
ТЪЪЪЪрпение...
8 е или духовно, или материално, отговаря на сатурн. Аз разбирам, че трудно се съвместяват двете. Луната, която управлява десети в солара е и върху нептун-управител 6 дом в 3 натален...ще разбереш опозицията, ще почувства, изпиташ заблужденията, и това ще -би могло да се отрази на ролята ти като жена, майка -разбирането. Ще усетиш заблудата, дано да разбереш правилно, нептун малко-много е хлъзгав, особено в 3 дом.
Съжалявам, не съм силна сега в разсъжденията, не мога повече.
Иначе, Рени, последният ред е разбит годишно-навици, утвърден характер...отишъл е в две 4-ки и една 8-ца. Променя се ежедневния стереотип заради финансови неща, материални и морални задължения към близки, стари дългове-тук като задължение, грижа, не винаги е само пари, но и те са намесени, има и стари неща ,недовършени от миналото, които може би се нуждаят от приключване.
И, ако Папи промени нещо по уран-не като внезапна ексцентричност, а като друг творчески иновативен начин на мислене, за сметка на сатурн, ще е по-стабилна по 6 дом-здраве, рутинни навици и работни задължения.
Папи, пиша каквото усещам, не те познавам, не значи че си такава и друга не си, или -обратното. :58: :58: :58:
Промяна на навиците, заради инвестиция в ред, полезност и здраве?
Импровизирах по рибешки, а не съм такова, извинения.
Успех на Папи!