то се гледат и знаците на Лилит, Хирон и останалите планети, какво като са в 12д, но в телец и какво като Лилит е на Асц, но лъв?
Ми не знам, мисля че един стабилен стелиум в 12-ти дом дава отражение по тези теми в картата, въпреки знака ( дори да е земен или огнен). Дори да е в телец, все пак У1 в тази карта е в 12-ти и в широк съвпад с хирон. По-скоро тук ме навява мисълта от знака, че човека ще иска материално изражение на спосбнстите си- например да взима пари, когато практикува вещерство, магии, лечителство и тн.
В първата карта Лилит е във везни, но в широк съвпад с уран. За втората не знам как да го тълкувам ( в лъв ) освен квадрата му със стелиума. Мисълта ми беше, че лилит в съвпад с лични планети или осите ( също хирон и възлите ) може да даде такива вещерски наклоности.
[quoteДа,и аз мисля така-какво като сестра ми има Лилит опозиция Венера,все пак Лилит е в телец..][/quote]
За мен по-важно е в кой дом попадат лилит и хирон, а след това знака им. Все пак знака не се сменя всеки ден. ( така съм чела и по разни книги, че се гледа първо домът, а после знака).
Ах,Flora,умница-хубавица си ти-браво. :clap:
( Тук не намирам емотикона с изчервяване ) :012: